REKLAMI GEÇ

Haydi Denizli!

Haydi Denizli!

Cumhuriyetimizin kurucusu Ulu Önder Atatürk’ün ölüm yıldönümüne sayılı günler kala Denizli halkının ‘On Kasım’da On Bin Yürek O’na Koşalım’ kampanyasına olan desteği, giderek artıyor.

/ DENİZLİHABER / 4 Kasım 2008 Salı, 01:00

Ulu Önder Atatürk’ün ölüm yıldönümüne sayılı günler kala, Denizli halkının ‘On Kasım’da On Bin Yürek O’na Koşalım’ kampanyasına olan ilgi ve desteği artıyor. Son olarak kampanyaya destek vereceğini dile getiren Biz Kaç Kişiyiz Platformu ve Derneği Denizli Şube Başkanı Neşe Güvener ve TÜKODER Denizli Şubesi Başkanı Hüsnü Önel, vatanını seven her vatandaşın bu girişimi desteklemesi gerektiğinin altını çizdi. Öte yandan DENİZLİHABER’in kampanyasına destek vermeye devam eden Denizli basını da, yazılı ve görsel olarak Denizli halkını 10 Kasım sabahı saat 08.30’da Valilik Binası önünde bir araya gelerek ülkeye büyük bir mesaj vermeye davet etti.

‘Dileğimiz on binler olmaktır’
DENİZLİHABER’in başlattığı kampanyaya destek vereceğini söyleyen Biz Kaç Kişiyiz Platformu ve Derneği Denizli Şube Başkanı Neşe Güvener, tüm üyeleriyle 10 Kasım sabahı Ata’nın huzurunda olacaklarını dile getirdi. Güvener, “Ülkemizin zor günlerden geçtiği ve Atamız hakkında türlü spekülasyonların yapıldığı böylesi bir dönemde, DENİZLİHABER’in tüm halkımıza çağrı yaparak başlattığı ‘On Kasım’da On Bin Yürek O’na Koşalım’ kampanyasından dolayı ilimiz adına gurur duydum. Denizli Biz Kaç Kişiyiz Platformu ve Derneği elbette ki, bu güzel ve son derece anlamlı kampanyanın en içten destekçisidir. Dileğimiz on binler olmaktır” dedi. Güvener, sözlerini Atatürk’ün şu sözüyle sonlandırdı: “Muhterem milletime tavsiyem odur ki: Sinesinde yetiştirerek başının üstüne kadar çıkaracağı adamların kanındaki ve vicdanındaki cevher-i asliyi çok iyi tahlil etmek dikkatinden bir an vazgeçmesin.”

‘O’nun bıraktığı yerden biz devam edelim’
Böyle bir çağrıya sessiz kalmamanın mümkün olamayacağını söyleyen Tüketiciyi Koruma Derneği Denizli Şube Başkanı Hüsnü Önel, bu topraklar üzerinde yaşayan her vatandaşın, Atatürk’ü saygı ve minnetle anması gerektiğine dikkat çekti. Atatürk’ün, 21. Yüzyıl’a damgasını vuran bir dahi olduğunu söyleyen Önel, sözlerine şöyle devam etti: “Atatürk üzerinden hiçbir şekilde suistimale mahal bırakmadan, saf ve temiz duygularla, yurttan yana bir tavırla O’na olan bağlılığımızı sunmak mecburiyetindeyiz. Zaten aydınlanmayı başlatan kendisidir. Ancak onun başlattığı aydınlanma hareketi yarım kalmıştır ve o yüzden bu durumdayız. O, dünyada bir ilki başlattı ve bitmiş bir devletten bir Cumhuriyet yarattı. Bu yüzden de bu ülkenin yurttaşları olarak kendisine olan bağılılığımızı bir kez daha yüksek sesle dile getirmeli ve On Kasım sabanı O’nun huzurunda bir araya gelmeliyiz.”

Basın da destek veriyor
DENİZLİHABER’in başlattığı ‘On Kasım’da On Bin Yürek O’na Koşalım’ kampanyasına Denizli basınının ilgisi de yoğun oldu. İlk olarak kampanyanın duyurusunu yapan Horoz Gazetesi’nin ardından DRT TV, Denizli Hakimiyet İnternet Gazetesi gibi yayın organları da kampanyaya yazılı ve görsel olarak destek vererek Denizlililer’i 10 Kasım sabahı saat 08.30’da Valilik Binası önünde buluşmaya davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı