REKLAMI GEÇ

Kampanya çığ gibi büyüyor!

Kampanya çığ gibi büyüyor!

Denizlili sivil toplum kuruluşları, bürokratlar, milletvekilleri ve politikacılar, DENİZLİHABER’in başlattığı ‘On Kasım’da On Bin Yürek O’na Koşalım’ kampanyasını desteklemeye devam ediyor.

/ DENİZLİHABER / 15 Ekim 2008 Çarşamba, 00:00

Denizli Milletvekili Ertemur, DSO Başkanı Keçeci ve ADD Başkanı Karaca’nın ardından kampanyaya olan desteklerini belirten Denizli Valisi Yavuz Erkmen, Eğitim-İş Denizli Şube Başkanı Osman Kandemir ve DTO Başkanı Necdet Özer, Vilayet’in önünde toplanacak olan binlerce Denizlili’nin, Ata’nın manevi mirasını onurlandıracağını dile getirdi.

‘Esas unsur halktır’
Bu tür görüntülerin, kendilerinin her zaman görmeyi istedikleri türden görüntüler olduğunu söyleyen Denizli Valisi Yavuz Erkmen, bu anma töreninin, halk olmadan, bu coşku ve birliktelik olmadan anlamsız olacağını söyledi. Vali Yavuz Erkmen, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bu önemli günlerde çok daha fazla kalabalıkla törenler gerçekleştirirsek milli birlikteliğimizi tam olarak yaşayabiliriz. Ben de sizlerin aracılığı ile Tüm Denizli Halkı’nı, 10 Kasım’da Vilayet önündeki Atatürk Anıtı’na çağırıyorum. Bu düşünceyle yola koyulan DENİZLİHABER’i de kutluyorum.”

 ‘Bu portrenin bir parçası olacağız’
10 Kasım sabahı Mustafa Kemal Atatürk’le buluşarak ortaya konacak olan birlik-beraberlik portresinin bir parçası olmaya çalışacaklarını söyleyen Eğitim-İş Sendikası Denizli Şube Başkanı Osman Kandemir, sözlerini şöyle sürdürdü: “Atatürk ilke ve devrimlerinin yozlaştırıldığı şu günlerde tüm Denizli halkının Ata’nın huzurunda buluşacağına yürekten inanıyorum. Özellikle de son zamanlarda ulusal basında yer alan Denizli hakkındaki iddialara, Denizli halkının cevap vermesi için bir fırsat doğmuştur. Bu önemli günde böyle bir etkinliği hayata geçirmeyi planlayan DENİZLİHABER’e sonsuz teşekkürlerimizi iletiyorum.”

‘Yine pilot olalım, ülkeye örnek olalım’
Bu hassas konudaki tavrından dolayı DENİZLİHABER’i tebrik ederek sözlerine başlayan Denizli Ticaret Odası Başkanı Necdet Özer, Denizli’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak kampanyaya büyük bir destek vereceklerini kaydetti. Denizli halkının, Ata’sına her zaman sahip çıktığını ve çıkacağını söyleyen Özer, “Ülkemiz bölünmez bir bütündür ve büyük emekler karşılığında kazanılmıştır. Hepimiz bu toprakların üstünde yaşıyoruz. Uzun yıllardan beri terör olayları halkımızı büyük sıkıntılara sürüklüyor. Bu ülkenin kuruluşunun bedelini, atalarımız kanlarıyla, canlarıyla ödemiştir. Bugün bu ülkeye zarar vermek gibi planları olanlar varsa bunu iki kere düşünmelidir. Çünkü Türk halkı, ülkesini kanının son damlasına kadar savunmaya hazırdır. İç ve dış tehlikelerin etkisini hissettiğimiz şu günlerde de halkımız, her zamankinden daha çok birlikte hareket etmeye ihtiyaç duyuyor. Bu anlamda da DENİZLİHABER’in kentimizde başlattığı bu kampanyanın, önümüzdeki günlerde tüm ülkeye örnek olacağını düşünüyorum. Her konuda pilot il seçilen kentimiz, bu anlamlı ve önemli bir alanda da pilot il olmalı ve tüm dünyaya birliktelik mesajı vermelidir. Biz de Denizli’nin en büyük sivil toplum kuruluşu olarak, DENİZLİHABER’in başlattığı kampanyayı can-ı gönülden destekleyecek ve elimizden gelen tüm manevi yardımı sunacağız” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı