REKLAMI GEÇ

Kampanyaya tam destek

Kampanyaya tam destek

DENİZLİHABER’in ‘On Kasım’da On Bin Yürek O’na Koşalım’ kampanyası, siyaset ve iş dünyasından da büyük ilgi gördü. Düzenlediği kampanyayla, Denizli’nin ileri gelenlerini ortak bir paydada buluşturmayı hedefleyen DENİZLİHABER, istenildiğinde her şeyin başarıldığını da gözler önüne serdi.

/ DENİZLİHABER / 17 Ekim 2008 Cuma, 00:00

Sitemizin başlattığı ‘On Kasım’da On Bin Yürek O’na Koşalım’ kampanyasına, siyaset ve iş dünyasından da destekler geliyor. DENİZLİHABER, geçtiğimiz günlerde, ulusal birlik ve beraberliğimizi, O’nun başlattığı aydınlanma ve çağdaşlık yolunda yürüdüğümüzü göstermek ve tek yürek olmak için, 10 Kasım’da Denizli’de Valilik önündeki Atatürk Anıtı önünde 10 bin kişiyi toplamayı hedeflediği ve ‘On Kasım’da On Bin Yürek O’na Koşalım’ isimli kampanyayı başlatmıştı.

AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel ve DP Denizli İl Başkanı Zafer Bakırsoy da kampanyaya olan desteklerini bildirerek, partilileriyle birlikte bu özel anma gününde hazır bulunacaklarını dile getirdi. Öte yandan iş dünyasının önemli isimlerinden DEGİAD Başkanı Hüseyin Katrancı, DENİZLİHABER’in kampanyasına yürekten destek vereceğini dile getirdi.

‘250 üyemizle katılmaya çalışacağız’

DENİZLİHABER’in 10 Kasım için planladığı etkinliği ilgi ile karşıladıklarını belirten Denizlili Genç İş Adamları Derneği (DEGİAD) Başkanı Hüseyin Katrancı, genç işadamları olarak kendilerini son derece heyecanlandıran bu projeye gönülden destek verdiklerini belirtti. “Ata’mıza bağlılığımızı ifade etme yönündeki her eyleme, istek ve inançla katılırız” diyen Katrancı, sözlerine şöyle devam etti: “Kaldı ki Denizli’den Türkiye’ye verilecek bu mesajın, kuvvetli ve anlamlı olması için elimizden gelen ne varsa yapmaya hazırız. Bunun için DEGİAD’ın 250 üyesini seferber etmeye çabalarız, kaldı ki DEGİAD’ın her üyesi de,  bu anlamlı buluşmaya koşarak gelme konusunda zaten arzulu ve çabalıdır. DENİZLİHABER’i bu girişimi için kutluyor, tüm Denizlilileri 10 Kasım’daki buluşmaya bekliyoruz.”

‘O’nu anlayabilmeliyiz’

Bu kampanyayı başlatan ve Denizli halkını, ortak payda olan Atatürk ile birleştirmeyi hedefleyen DENİZLİHABER’i kutladığını belirten AKP Denizli Milletvekili Mehmet Yüksel, bu önemli günde etkinliğe katılacak olan kişilerin de Ata’nın ilke ve inkılaplarını iyi anlamış olması gerektiğine dikkat çekti. Yüksel, sözlerini şöyle sürdürdü: “Atatürk Anıtı’nın önüne geldiğimizde, onun ilkelerini ve dünyaya bakışını çok iyi irdelemiş ve özümsemiş bir kitleyle karşılaşmak isteriz. İnsanlar sadece, Atatürk Anıtı’nın önüne gelip orada boş boş durmamalı, aynı zamanda O’nu anlayabilmeli de. O’nun isteklerini şimdiye kadar gerçekleştiremedik. O’nun hedeflerini iyi anlamalı ve O’nu yaşatabilmeliyiz.”

Plan Bütçe Komisyonu’nun çalışmalarının önümüzdeki günlerde başlayacağını söyleyen Yüksel, komisyonda olması nedeniyle etkinliğe katılamama ihtimali olduğunu belirtti. Yüksel, çalışmaların başlamaması halinde elinden gelen tüm imkanlarla anma törenine katılmaya çalışacağının da altını çizdi.

‘Biz de varız’

Demokrat Parti olarak kendilerinin de parti camiası olarak kampanyaya destek vereceklerini söyleyen DP İl Başkanı Zafer Bakırsoy, Atatürk ilkelerinin en çok hatırlanması ve tanınması gereken bu günlerde düzenlenen kampanyanın son derece büyük bir önem taşıdığını kaydetti. O’na verdiğimiz sözü tutamamanın mahcubiyeti ve üzüntüsünü yaşadığımızı dile getiren Bakırsoy, sözlerine şöyle devam etti: “Ulu Önderimiz bize ‘Bir gün ülkeyi yönetenler gaflet delalet ve hatta hıyanet içinde bulunabilirler’ demişti. Bugünkü tabloyu, ülkenin içinde bulunduğu durumu bundan yıllar önce görebilmiş olması onun nasıl bir siyasi deha ve büyük devlet adamı olduğunun kanıtıdır. 10 Kasım sabahı ben de ailemle birlikte Ulu Önderimizin yanına gideceğim ve O’na verdiğimiz sözü tutamadığımız için özür dileyeceğim. Ancak büyük bir inançla ve gururla muhtaç olduğumuzun kudretin damarlarımızdaki asil kanda mevcut olduğunu da önce kendime sonra çocuklarıma söyleyeceğim. Parti üyelerinin katılımını da sağlamaya çalışacağım.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı