REKLAMI GEÇ

KAMUOYU ÖNÜNDE TEŞEKKÜR KAPALI KAPILAR ARDINDA HESAP!

KAMUOYU ÖNÜNDE TEŞEKKÜR KAPALI KAPILAR ARDINDA HESAP!

Teşkilattan Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Erdem, basın önünde, sağladıkları “evet” oyu için teşkilata teşekkür ederken, basına kapalı olan bölüm için ise, “Böyle teşkilatları gezip bu durumu masaya yatırıyoruz” açıklaması yaptı.

/ DENİZLİHABER / 21 Ekim 2010 Perşembe, 18:08

Erdem, AKP İl Binası’nda bilgilendirme toplantısı düzenledi. Toplantıya AKP Milletvekili Mehmet Salih Erdoğan, İl Genel Meclis Başkanı Halil Pekdemir, AKP İl Başkanı Bilal Uçar, İlçe Başkanı Uğur Erdoğan ve partililer katıldı. Erdem, Denizli’de hayır oyu çıkmasına karşın kentte çoğu kişinin de evet oyu vermesinden dolayı ilk önce Denizli halkına daha sonra da teşkilatına teşekkür etti. Erdem, “12 Eylül geride kaldı. Denizli’de neredeyse her iki kişiden birisi evet dedi ama hayır çıktı. Böyle teşkilatları gezip bu durumu masaya yatırıyoruz. Muhalefetin ülke bölünüyor söylemiyle bu verilen oyların ve anayasa değişikliğinin kötü bir şey olmadığını gördük.” dedi.
Basın toplantısında sadece konu hakkında açıklama yapan Erdem, soru almadı. Erdem basın mensupları toplantı salonunu terk ettikten sonra, teşkilatın önemli isimleriyle bir araya geldi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı