REKLAMI GEÇ

O’nu anmak hepimizin görevi

O’nu anmak hepimizin görevi

Kampanyanın, Denizli halkının Atasına ve Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıktığını gösterebilmesi için eşsiz bir fırsat olduğunu söyleyen AKP Merkez İlçe Başkanı Erdoğan, Denizli Ziraat Odası Başkanı Gemici ve Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ona, böyle bir girişime destek vermenin tüm Denizlililerin görevi olduğunu söyledi.

/ DENİZLİHABER / 1 Kasım 2008 Cumartesi, 01:00

Kampanyanın, Denizli halkının Atasına ve Cumhuriyet’in değerlerine sahip çıktığını gösterebilmesi için eşsiz bir fırsat olduğunu söyleyen AKP Merkez İlçe Başkanı Uğur Erdoğan, Ziraat Odası Denizli Şube Başkanı Hamdi Gemici ve Şoförler ve Otomobilciler Odası Denizli Şube Başkanı Ahmet Ona, böyle bir girişime destek vermenin tüm Denizlililerin görevi olduğunu dile getirdi.

‘Denizli’de bir ilk olacak’
Böyle bir girişimin Denizli’de ilk kez yapıldığını söyleyen AKP Merkez İlçe Başkanı Uğur Erdoğan bu yüzden de DENİZLİHABER’i kutladığını belirtti. Erdoğan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Eğer, geleceğini beyan eden tüm kurum ve kuruluşlar sözünde durursa bu girişim çok büyük bir ses getirecektir. DENİZLİHABER’in bu girişimini ben de yürekten destekliyorum. Cumhuriyetimizin kurucusu olan Mustafa Kemal’i anmak her Türk vatandaşının görevidir.”

‘O’nun mirasına ihanet mi ediyoruz’
DENİZLİHABER’in 10 Kasım’da on bin kişiyi O’nun huzurunda toplamayı amaçladığı girişimine destek verdiğini belirten Denizli Ziraat Odası Başkanı Hamdi Gemici, bunun çok hassas bir konu olduğunu belirterek, “Atatürk’ün bize emanet ettiği cumhuriyetin kazanımları tartışılıyor. Gerçekten cumhuriyetimizin hakkını verebiliyor muyuz? Onun bize bıraktığı mirasa ihanet mi ediyoruz yoksa sahip mi çıkıyoruz? Bunların iyi anlaşılması gerekiyor. Kampanya ülke çapındaki insanların beyninde bir şimşek çaktırmalı ve herkesi kendine getirmeli. Bence bu girişim ülke çapında büyük bir ses getirecek, getirmeli de. Böyle önemli bir günde herkes Atasına sahip çıkmalıdır” diye konuştu.

‘Denizli halkı için eşsiz bir fırsat’
Kampanyanın, Ata’yı hep birlikte anmak için anlamlı bir girişim olduğunu söyleyen Denizli Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Ahmet Ona, oda olarak gereken tüm desteği vermeye hazır olduklarını belirtti. Ona, sözlerine şöyle devam etti: “Bu kampanya ülke çapında çok ses getirir. Siyasetin karıştırılmaması çok daha anlamlı. Tüm farklı kutupların tek bir amaç için bir araya gelecek olması ve bunun da O’nun aracılığıyla sağlanması son derece anlamlı. Denizli halkı olarak Atamıza ve Cumhuriyet’in kazanımlarına sahip çıktığımızı tüm ülkeye hatta dünyaya gösterebilmek için mükemmel bir fırsat yakaladığımız düşünüyorum. Biz de oda olarak DENİZLİHABER’in bu anlamlı girişimine destek vereceğiz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı