REKLAMI GEÇ

O’nu yalnız bırakmayacağız

O’nu yalnız bırakmayacağız

Kampanyamızın 21. gününde kampanyaya destek vereceğini açıklayan AHİYAD Başkanı Ali Ordu, ÇMO Denizli Şube Başkanı Tevfik Basmacı ve Belediye-İş Denizli Şubesi Eski Başkanı Musa Koç, Denizli halkının Atasını yalnız bırakmayacağını söyledi.

/ DENİZLİHABER / 3 Kasım 2008 Pazartesi, 01:00

DENİZLİHABER’in ‘On Kasım’da On Bin Kişi O’na Koşalım’ kampanyasının 21. gününde kampanyaya destek vereceklerini açıklayan Ahi Sinan Esnaf Tüccar ve Sanayiciler Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Ordu, Çevre Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Tevfik Basmacı ve Türkiye Belediyeler ve Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Belediye-İş) Denizli Şubesi eski Başkanı Musa Koç, Denizli halkının tüm ülkeye büyük bir mesaj vereceğine inandıklarını dile getirdi.

‘Herkese mesaj verelim’
DENİZLİHABER’in ‘On Kasım’da On Bin Kişi O’na Koşalım’ kampanyasına destek vereceğini söyleyen Ahi Sinan Esnaf Tüccar ve Sanayiciler Yardımlaşma Derneği Başkanı Ali Ordu, Denizli halkının Atası için biraraya gelmesi gerektiğini söyledi. Ordu, sözlerine şöyle devam etti: “Sosyal tansiyonun arttığı bugünlerde böyle bir organizasyonda birleşmek herkese bir mesaj olacaktır. Halkı, birleştirici ana unsurlarda birleştirmek gerekiyor. Bunun da On Kasım gibi önemli bir gün olması son derece anlamlı. Denizli halkının bir araya gelerek tüm siyasi kaygılardan uzak bir şekilde ülkeye birlik ve beraberlik mesajı vermesi son derece anlamlı bir girişimdir. Biz de AHİYAD olarak bu önemli günde O’nu yalnız bırakmayacağız.”

‘Gurur verici’
Böylesine anlamlı bir günde, böylesine anlamlı bir girişime destek vermemenin mümkün olmadığını söyleyen Çevre Mühendisleri Odası Denizli Şube Başkanı Tevfik Basmacı, tüm üyeleriyle Valilik Binası önündeki yerlerini alacaklarını söyledi. Denizli halkını tören alanında buluşmaya çağıran Basmacı, “Özellikle de siyasi ve sosyal anlamda bir takım gerginliklerin yaşandığı bugünlerde halk olarak tüm ülkeye bir mesaj iletmek, bence son derece önemli bir olaydır. Bu yüzden de bu girişimin yayılmasını sağlayan, kampanyayı başlatan DENİZLİHABER’e sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum. Biz de Çevre Mühendisleri Odası olarak elimizden geldiğince, tüm imkanlarımızla, 10 Kasım sabahı saat 08.30’da Atamızın huzurunda olmaya çalışacağız” diye konuştu.

‘Desteğe hazırım’
Türkiye Belediyeler ve Genel Hizmetler İşçileri Sendikası (Belediye-İş) Denizli Şubesi eski Başkanı Musa Koç da DENİZLİHABER’in ‘On Kasım’da On Bin Kişi O’na Koşalım’ kampanyasına destek verenler arasına girdi. Her türlü desteği vermeye hazır olduğunu belirten Koç, böyle bir girişime öncülük ettiği için de DENİZLİHABER’e teşekkür etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı