REKLAMI GEÇ

VE “TARTIŞMASIZ” YAYINDA!

DENİZLİHABER’in mimarları Sedat Kurt ve Murat Acar, Medya S ailesine yeni katılan gazeteci Hüseyin Özgenç ile birlikte, gündemin önemli konuları için canlı yayında!

/ DENİZLİHABER / 19 Eylül 2007 Çarşamba, 00:00

“TARTIŞMASIZ” isimli programın ilk bölümünde Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici’yi ağırlayacak olan üçlü, bu akşam saat 20.30’da başlayacak canlı yayınla artık ekranlardan da gündemin nabzını tutacak . Kurt, Acar ve Özgenç soracak, Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici canlı yayında yanıtlayacak.

Denizli’de ilk ve orta dereceli okullarda eğitim hangi düzeyde, rakamlar, ayrıntılar, istatistikler ve özellikle hem velileri, hem de eğitimcileri yakından ilgilendiren yeni gelişmeler, çalışmalar ve projeler bu programda dile getirilecek.

Farklı eğitimci sendikalarının kentteki yöneticilerinin yanı sıra, velilerin de telefonla katılarak soru, eleştri ve görüşlerini dile getirebileceği programda, tüm GSM kullanıcıları 3370 nolu numaraya ART yazıp bir boşluk bırakarak ekleyecekleri sorularını yöneltebilecek. Milli Eğitim Müdürü Ekrem Ekici’ye SMS aracılığı ile soru yöneltmek isteyenler programın başlamasından 2 saat öncesinden itibaren smslerini yazıp gönderebilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı