REKLAMI GEÇ

Yelkenler Fora!

Yelkenler Fora!

DENİZLİHABER’in başlattığı ‘On Kasım’da On Bin Yürek O’na Koşalım’ kampanyası, farklı çevrelerden aldığı rüzgarla birlikte hızla yoluna devam ediyor. Yelkenlerini fora ederek tam güç yoluna devam eden kampanya, engel tanımayarak herkesi içine çekiyor.

/ DENİZLİHABER / 16 Ekim 2008 Perşembe, 00:00

DENİZLİHABER’in, ulusal birlik ve beraberliğimizi, O’nun başlattığı aydınlanma ve çağdaşlık yolunda yürüdüğümüzü göstermek ve tek yürek olmak için başlattığı, 10 Kasım’da Denizli’de Valilik önündeki Atatürk Anıtı önünde 10 bin kişiyi toplamayı hedeflediği ve ‘On Kasım’da On Bin Yürek O’na Koşalım’ isimli kampanyaya destekler sürüyor. Önümüzdeki günlerde kampanyayı Denizli Barosu’nun yönetim kuruluna taşımaya hazırlanan Baro Başkanı Adil Demir ve kampanyaya katılım için TMMOB Genel Merkezi’yle görüşecek olan TMMOB İKK Başkanı Aydın Yücel, kampanyaya en yüksek derecede katılımın sağlanması için ellerinden gelen her şeyi yapacaklarını dile getirdi. Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Adnan Keskin de kampanyaya olan desteğini bildirerek, böyle bir desteğin ‘ülkeseverlik’ olduğunu dile getirdi.

“Kampanyaya destek vermek ülkeseverliktir”
Bayındırlık ve İskân eski Bakanı Adnan Keskin de kampanyaya destek verenlerin arasına girdi. Böyle bir kampanyanın başlamasına öncülük eden DENİZLİHABER’i kutlayarak sözlerine başlayan Keskin, bu kampanyaya destek vermenin “ülkeseverlik’ olduğuna dikkat çekti. Mustafa Kemal’in devrimleriyle, ülkeye getirdikleriyle tekrar anılmasının ve halkın O’na sahip çıkmasının bir yurttaşlık görevi olduğunu da kaydeden Keskin, “Tüm Denizlili hemşerilerimizin böylesine önemli bir günde orada olacağına inanıyorum. Böyle bir etkinliğe emek veren herkesi kutluyorum” dedi.

‘10 Kasım’ın anlamı bir kat daha artacak’
Bu tür bir organizasyonun Denizli’de daha önce hiç yapılmadığına dikkat çeken (Türk Mimar ve Mühendis Odaları Birliği) TMMOB İl Koordinasyon Kurulu Başkanı Aydın Yücel, DENİZLİHABER’in başlattığı bu kampanyanın bir ilk olma özelliğini taşıdığını ifade etti.  Binlerce kişiyle birlikte O’nu anmanın, 10 Kasım’ın anlamını bir kat daha artıracağının altını çizen Yücel, sözlerine şöyle devam etti: “Kampanyaya destek alabilmek adına önümüzdeki günlerde TMMOB Genel Merkez’li görüşeceğim ve çok büyük bir ihtimalle bu isteğimize olumlu bakacaklar. Ben de şahsi olarak kampanyayı destekliyorum. Denizlililerin Ata’sını yalnız bırakmayacağından eminim.”

‘Bu organizasyon gerekliydi’
Atatürk’ü anmanın, bu topraklar üzerinde yaşayan her vatandaşın saygıyla karşılaması gereken bir davranış olduğunu söyleyen Denizli Barosu Başkanı Adil Demir, kimliğini taşıdığımız devletin kurucusu olan Atatürk’ün böyle bir organizasyonla anılmasının son derece anlamlı ve yerinde olacağını dile getirdi. Ülkemizin içinde bulunduğu durumun, böyle bir organizasyonu gerekli hale getirdiğini söyleyen Demir, “Kampanyayı başlatan DENİZLİHABER’i de tebrik ediyorum. Pazartesi günü yapılacak olan Baromuzun Yönetim Kurulu Toplantısı’nda da konuyu gündeme getirecek ve tüm üyelerimizle bu anma törenine katılım göstermeye çalışacağız” diye konuştu.

ŞU ANA KADAR AÇIKLAMALARIYLA DESTEK OLANLAR

Denizli Valisi Yavuz Erkmen

Denizli Milletvekili Ali Rıza Ertemur

Denizli Barosu Başkanı Adil Demir

DSO Başkanı Müjdat Keçeci

DTO Başkanı Necdet Özer

TMMOB İKK Başkanı Aydın Yücel

ADD Denizli Şube Başkanı Gülizar Biçer Karaca

Eğitim İş Şube Başkanı Osman Kandemir

Eski Bayındırlık ve İskan Bakanı Adnan Keskin

FACEBOOK’TA GRUP, MSN’DE İLETİŞİM TRAFİĞİ
İnternet gazetesi DENİZLİHABER, bu arada yayın platformunu da en etkili şekilde kullanarak Denizlililere ulaşıyor. Facebook’ta açılan gruba şu ana kadar yüzlerce gönüllü üye olurken, kampanya yüzlerce Denizlilinin de MSN’si aracılığı ile yayılıyor. Birçok Denizlili kampanyanın logosunu messenger fotoğrafı olarak yerleştirirken, internet de etkin bir kampanyaya güç katıyor.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı