REKLAMI GEÇ

Büyükşehir iftar buluşmalarını sürdürüyor

Büyükşehir iftar buluşmalarını sürdürüyor

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede kurup vatandaşları bir araya getirdiği mahalle iftarı geleneği, Karaman Kapalı Pazaryeri’nde devam etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftar sofralarını kurmalarındaki amacın yemek olmadığını, Ramazan’ın manevi atmosferini hep birlikte yaşamak olduğunu söyledi. Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün düzenlediği mahalle iftarı programı bu kez Karaman ve Değirmenönü Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi. Karaman Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2014 Perşembe, 12:54

denizli-buyuksehir-belediyesi-karaman-mahallesi-iftar-baskan-osman-zolan-h

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede kurup vatandaşları bir araya getirdiği mahalle iftarı geleneği, Karaman Kapalı Pazaryeri’nde devam etti. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftar sofralarını kurmalarındaki amacın yemek olmadığını, Ramazan’ın manevi atmosferini hep birlikte yaşamak olduğunu söyledi.
Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün düzenlediği mahalle iftarı programı bu kez Karaman ve Değirmenönü Mahallesi sakinlerini bir araya getirdi. Karaman Kapalı Pazaryeri’nde düzenlenen iftar programına katılan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların tek tek Ramazanlarını kutladı. Kendisiyle fotoğraf çekilmek isteyenleri kırmayan Başkan Zolan, iftar sonrası yaptığı konuşmada, artık Ramazan’ın sonuna geldiklerini belirterek, yapılan duaların, ibadetlerin kabullerin en güzeliyle kabul olmasını diledi. Herkesin birbirine sımsıkı sahip çıkması gerektiğini vurgulayan Başkan Zolan, şöyle konuştu: “İnşallah şehrimizdeki ve ülkemizdeki güzellikler daha da artsın. Dünyadaki zulümler inşallah son bulsun. Kardeşlerimiz huzura ersin, birliğimiz ve dirliğimiz bozulmasın. Şimdiden Ramazan Bayramınızı kutluyorum. Vakti olan kardeşlerimizi bayramın birinci günü Delikliçınar Meydanı’ nda Saat: 14.00’de düzenleyeceğimiz bayramlaşma programına bekliyorum.”

Vatandaşların taleplerini dinledi

Ramazan’ın çok güzel geçtiğine, her gün bir mahallede Denizli halkıyla beraber olduklarına dikkati çeken Başkan Zolan, “İşte pazaryerimizde aynı sofrada sizlerle buluştuk. Tabi ki herkesin evinde yiyecek ekmeği var. Belki buradakinden daha iyisi, daha güzeli var. Ancak amaç aynı sofrada buluşmak, bu Ramazan’ın atmosferini içimize çekip, teneffüs edebilmek. Komşularımızla, akrabalarımızla, kardeşlerimizle bir araya gelebilmek. Biz de sizlerle bir araya gelebilmek için böyle bir ziyaret gerçekleştirdik. Sizler de davetimizi kırmadınız ve yoğun bir katılım gerçekleştirdiniz. Allah hepinizden razı olsun diyorum” şeklinde konuştu.

denizli-buyuksehir-belediyesi-karaman-mahallesi-iftar-baskan-osman-zolan-ic

Başkan Zolan, konuşmanın ardından vatandaşlarla bir süre sohbet edip, taleplerini dinledi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı