REKLAMI GEÇ

İftar sofrası TOKİ’de kuruldu

İftar sofrası TOKİ’de kuruldu

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aktepe Mahallesi’ndeki TOKİ sakinleriyle iftarda bir araya geldi. Başkan Zolan, Filistin’de yaşanan zulme değinerek, “Müslümanların zulüm altında olması kabul edilecek bir şey değil. İnşallah sona erecektir” dedi. Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, hayırsever Kadir Keskin’in Aktepe Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarında verdiği iftara katıldı. Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, iftar öncesi geldiği alanda mahalle…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 21 Temmuz 2014 Pazartesi, 15:54

denizli-buyuksehir-belediye-baskani-osman-zolan-toki-iftar-h

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Aktepe Mahallesi’ndeki TOKİ sakinleriyle iftarda bir araya geldi. Başkan Zolan, Filistin’de yaşanan zulme değinerek, “Müslümanların zulüm altında olması kabul edilecek bir şey değil. İnşallah sona erecektir” dedi.

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, hayırsever Kadir Keskin’in Aktepe Mahallesi’ndeki TOKİ konutlarında verdiği iftara katıldı. Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, iftar öncesi geldiği alanda mahalle sakinlerinin Ramazan’ını tebrik ederek bir süre sohbet etti. Başkan

Zolan, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, daha önce gecekondu olan bu bölgenin insanca yaşanabilecek bir yer olmadığını belirterek, “Buranın 10 yıl önceki halini biliyoruz.

Şükürler olsun artık buralar modern bir şehir haline geldi. Oyun alanları, parkları ve altyapısıyla her yeri güzel olan bir yer oldu” dedi. Filistin’de meydana gelen olaylara değinen Başkan Zolan, “Ramazan’ın yaşandığı bugünlerde orada olan olayları gördüğümüz zaman yüreğimiz dağlanıyor. Müslümanların zulüm altında olması kabul edilecek bir şey değil. İnşallah sona erecektir” diye konuştu.

Adalet ve İncilipınar Parkı’ndaki Ramazan etkinliklerini sonlandırdıklarını hatırlatan Başkan Zolan, “Müslümanların mübarek ayında; insanlar evlerinde, çocuklar yataklarında ve sahilde katledilmez inşallah. Bu katlin içinde olanlar, bu işe katkı sağlayanlar, bir gün mutlaka bunun hesabını verecektir, inancımız budur. İnşallah bu acılar sona erecektir” dedi.

“Dünyada paylaşılmayacak hiçbir şey yok”

Başkan Zolan, konuşmasını şöyle sürdürdü: “Sadece bir inanca bağlı değil inşallah tüm dünyada zulüm gören insanların acısı son bulur. Herkesin birbirini sevmesi gerekiyor. Dünyada paylaşılamayacak bir şey yok. Dünyanın geçilecek bir yer olduğunu hatırladığımız anda aslında dünyada paylaşılmayacak hiçbir şey yok. Sadece hoş bir seda bırakmamız lazım. Hiç gönül kırmamamız lazım. Tüm insanlığın dünyanın geçici olduğu gerçeğine varmasını diliyorum. Ondan sonra dünyaya güzellikler gelecektir. Herkes birbirini kucaklayacaktır. İnşallah Gazze’deki bu katliam bir an önce son bulsun, temennimiz budur” diye konuştu.

Şehit yakınları ve gazilerin iftarına katıldı

Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, daha sonra Denizli Emniyet Müdürlüğü’nün şehit yakınları ve gaziler için düzenlediği Denizli Polisevi’ndeki iftara katıldı. Vatandaşlarla beraber olup Ramazan’ın manevi duygularını doyasıya yaşamak için her gün bir mahallede olduklarını ifade eden Başkan Zolan, burada yaptığı konuşmada ise şunları kaydetti : “Bu topraklar, bayrağımız ve ezanımız ilelebet bize ait olsun diye sizlerin evlatları, eşiniz, babanız canlarını ve kanlarını bu toprağa verdiler. İnşallah o emanete biz sımsıkı sahip çıkacağız. Bu bizim asli görevimizdir. Ancak onları daha iyiye daha ileriye götürerek onların ruhlarını şad edebiliriz. Ancak belki milyonda bir haklarını ödeyebiliriz.”

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı