REKLAMI GEÇ

Zeytinköy’de iftar

Zeytinköy’de iftar

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, iftarda Zeytinköy Mahallesi sakinleriyle buluştu.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 4 Temmuz 2014 Cuma, 15:17

denizli-belediye-zeytin-köy-hDenizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ile birlikte Zeytinköy Mahallesi’nde kurulan iftar sofrasına katıldı. İftar öncesi alana gelen Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan öncelikle Zeytinköy Mahallesi sakinlerinin Ramazanlarını tek tek kutladı. Vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaşan Başkan Zolan, “Allah tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri, duaları kabullerin en güzeliyle kabul eylesin inşallah. Allah birliğimizi, dirliğinizi daim eylesin. Bu Ramazan’da inşallah kardeşliğimiz daha da pekişsin, dostluklarımız güçlensin. Denizlimiz, ülkemiz daha iyiye daha güzele gitsin. Amacımız gayemiz budur” dedi. Her yıl olduğu gibi bu sene de Denizli Büyükşehir Belediyesi olarak mahalle iftarlarında vatandaşlarla buluşmak istediklerini ifade eden Başkan Zolan, “Sizleri davet ettik, sizlerle aynı sokakta, aynı sofrada, buluşup, aynı lokmaları paylaştık. İşte kardeşlik bu demek, beraber olmak bu demek. Ramazan’ın manevi duygusunu birlikte yaşamak istedik, sizler de katılarak bizlere bu duyguların en güzelini yaşattınız. Allah bu güzelliklerimizi daim etsin inşallah” diye konuştu.

Ramazan’ın manevi atmosferini hissetmek için Zeytinköy’de vatandaşlarla bir araya gelindiğine işaret eden Başkan Zolan, “Asıl amacımız Ramazan’ın manevi duygusunu birlikte hissetmek. Herkesin evinde yiyecek ekmeği, bir lokması var. Ama önemli olan o lokmaları aynı sokakta, aynı sofrada, yan yana bölüşerek paylaşmak. O dostluğu, kardeşliği, komşuluğu hatırlayabilmek. Aynı mahallede yaşadığımızı bilip birbirimizi görebilmek. O dayanışmayı, birliği, güzelliği arttırabilmek. Mahalle iftarlarımız inşallah bunlara vesile olacak. Amacımız o manevi dünyaya birlik ve beraberliğe katkı sağlamak” diye konuştu.

ic

TUBA’YI KIRMADI
Konuşmanın ardından Başkan Zolan, vatandaşlarla bir süre sohbet edip istek ve taleplerini dinledi. Babasının belediyeden emekli olduğunu ifade eden Tuba Duran, Tavas ilçesinde bulunan küçük kardeşi Berra Duran’ın Başkan Zolan’ı çok sevdiğini, ancak çok istemesine rağmen mahalle iftarına gelemediğini söyledi. Küçük kardeşinin telefonda da olsa konuşmak istediğini söyleyen Tuba Duran’ın bu isteğini Başkan Zolan, kırmadı. Kısa süre Berra Duran ile telefonda konuşan Başkan Zolan, Berra’yı belediyeye davet etti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı