REKLAMI GEÇ

Zolan’dan Gazze’ye dua çağrısı

Zolan’dan Gazze’ye dua çağrısı

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yenimahalle’de katıldığı iftarda, Gazze’de İsrail’in katliamlarına maruz kalan Filistin halkı için herkesin dua etmesini istedi.  Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası Yeni Mahalle’de kuruldu. Yeni Mahalle sakinleriyle aynı sofrayı paylaşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı. Alana geldiğinde herkesin tek tek Ramazan’ını kutlayan Başkan…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2014 Salı, 14:26

denizli-buyuksehir-belediye-baskani-osman-zolan-gazze-icin-dua-istediftar-h

Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Yenimahalle’de katıldığı iftarda, Gazze’de İsrail’in katliamlarına maruz kalan Filistin halkı için herkesin dua etmesini istedi. 

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün farklı bir mahallede düzenlediği iftar sofrası Yeni Mahalle’de kuruldu. Yeni Mahalle sakinleriyle aynı sofrayı paylaşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan, vatandaşların yoğun ilgisi ile karşılaştı.

Alana geldiğinde herkesin tek tek Ramazan’ını kutlayan Başkan Zolan, iftardan sonra yaptığı konuşmada, herkesin herkese dua edip iyi dileklerde bulunmasını temenni etti. Zolan, “Herkesin kusuru, hatası olabilir ama güzellikleri görelim. Allah birliğimizi dirliğimiz bozmasın. Ülkemiz, şehrimiz daha iyiye, daha güzele gitsin inşallah” dedi.

Her Ramazan’da olduğu gibi mahalle sakinleriyle bir araya geldiklerini anlatan Başkan Zolan, “Bu Ramazan’da da sizlerle bir araya gelmek için aynı sofrada buluşmak adına buraya geldik. Sağ olun siz de yoğun bir katılım gerçekleştirdiniz, her zaman bizlerin yanında oldunuz. Allah sizlerden razı olsun” şeklinde konuştu.
denizli-buyuksehir-belediye-baskani-osman-zolan-gazze-icin-dua-istediftar-ic

“KURTULUŞLARI YAKIN OLSUN”

Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Bugün dünyada zulüm altında olan, vahşet gören, katliam gören kardeşlerimiz var. Başta Gazze’de olmak üzere, katliam altında, zulüm altında olan kardeşlerimize dua edelim. İnşallah kurtuluşları yakın olsun. Allah tutmuş olduğunuz oruçları, yapmış olduğunuz ibadetleri, duaları kabullerin en güzeliyle kabul eylesin. Bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecenizi ve Ramazan Bayramınızı şimdiden tebrik ediyorum.”

Konuşmanın ardından Başkan Zolan, vatandaşlarla bir süre sohbet edip, taleplerini dinledi. Fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmayan Başkan Zolan, miniklerle yakından ilgilendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı