REKLAMI GEÇ

Ün :Haksız rekabeti önleyeceğiz

Ün :Haksız rekabeti önleyeceğiz

Meslekte Birlik Grubu Adayı Yrd. Doç. Dr. Hayri Ün, proje üretimindeki gelir düşüklüğünün, mühendislik ilkeleriyle tamamen ters olan günü kurtarma mantığını doğurduğunu söyledi. Ün “Bu da proje ve hizmet kalitesini düşürdü. Önümüzdeki dönemde haksız rekabetin önlenmesi için gerekli çalışmalar yapılacak” diye konuştu.

/ DENİZLİHABER / 29 Şubat 2012 Çarşamba, 14:17

Hafta sonu yapılacak İnşaat Mühendisleri Odası Genel Kurulu’nda İnşaat Mühendisleri Odası Başkan Adayı olan Meslekte Birlik Grubu Lideri Yrd. Doç. Dr. Hayri Ün, yönetime seçildikleri takdirde haksız rekabeti önleyeceklerini müjdeledi. Ün,  “Yaşadığımız ekonomik krizler ile geçmişten gelen sorunlar birleşince, meslektaşlarımızın her geçen gün hayat standartlarının düştüğü bir gerçek. Proje üretimindeki gelir düşüklüğü, mühendislik ilkeleriyle tamamen ters olan günü kurtarma mantığını doğurdu. Bu da proje ve hizmet kalitesini düşürdü. Önümüzdeki dönemde haksız rekabetin önlenmesi için gerekli yeni çalışmalar yapılacak. Şeffaflık ilkesi gereğince üyelerimizin yıllık performans verileri web sitemiz aracılığı ile yayınlanacak” dedi.

Ün ayrıca “Kamulaştırma Davalarında Bilirkişi Olarak Görev Yapacakların Nitelikleri ve Çalışma Esaslarına İlişkin Yönetmelik” gereği oluşturulacak Resmi Kamulaştırma Bilirkişiliği hakkında üyelere gerekli kurs dönemlerini bildireceklerini ve bu kurslardan yararlanmalarını sağlayacaklarını sözlerine ekledi. Hayri Ün “Bu konu titiz bir şekilde ele alınacak. Sermaye Piyasası Kurulunun (SPK) düzenlemiş olduğu gayrimenkul değerleme uzmanlığı ile ilgili kurslar düzenlenip meslektaşlarımız bu konuda bilgilendirilecek. Bilirkişi olarak görev alan üyelerimizin hazırlayacakları raporların hukuksal normlara uygunluğu konusundaki çalışmalara katkı konacak” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı