REKLAMI GEÇ

Çadırda ilk iftar

Çadırda ilk iftar

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırı ilk misafirlerini ağırladı. 5 Bin kişilik yemeklerin hazırlandığı çadırda vatandaşlar saatler öncesinden kuyruklara girdi. Kayalık itfaiyesi bahçesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırı ilk misafirlerini ağırladı. İftar çadırına ilk gün, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Abdulkadir Demir, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli AK Parti Milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Bilal Uçar, Mehmet Yüksel ve diğer protokol…

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 29 Haziran 2014 Pazar, 10:57

Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırı ilk misafirlerini ağırladı. 5 Bin kişilik yemeklerin hazırlandığı çadırda vatandaşlar saatler öncesinden kuyruklara girdi.

Kayalık itfaiyesi bahçesinde Denizli Büyükşehir Belediyesi tarafından kurulan iftar çadırı ilk misafirlerini ağırladı. İftar çadırına ilk gün, Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Vali Abdulkadir Demir, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, Denizli AK Parti Milletvekilleri Nurcan Dalbudak, Bilal Uçar, Mehmet Yüksel ve diğer protokol üyeleri de katıldı.

Her gün bir kişi ya da kurumun sponsor olduğu iftar çadırının ilk gün sponsoru Denizli Ticaret Odası oldu.

70 kişilik ekibin görev aldığı iftar çadırında yaşlı ve hastalar sıra beklemiyor, görevliler yemeklerini masalarına kadar götürüyor.

bakan-zeybekci-acilis-yapmadi-teravih-namazi-kildi- ic

AÇILIŞ YAPILMADI

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, daha sonra Pamukkale Üniversitesi girişinde yaptırılan ve inşaat halinde olan külliyenin ibadete açılacak bölümü için yapılan törene katıldı. Açılışı yapmayan Bakan Zeybekci, töreninin inşaatın bittiği zaman yapılmasını isteyip külliyenin ibadete açılan bölümünde teravih namazı kıldı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı