REKLAMI GEÇ

Eskihisarlılarla iftar buluşması

Eskihisarlılarla iftar buluşması

Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin her gün kentin farklı bir mahallesinde kurduğu iftar sofrası Eskihisar’da düzenlendi. Mahalle iftarı programında Eskihisarlılarla buluşan Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, birlik ve beraberlik mesajı vererek, Eskihisar’a artık iki noktadan hizmet verileceğini söyledi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 3 Temmuz 2014 Perşembe, 14:53

denizli-belediyesi-eskihisar-iftar-bulusması-hDenizli Büyükşehir Belediyesi her gün gerçekleştirdiği mahalle iftarı programını bu kez Eskihisar Mahallesi’nde düzenledi. İftar sofrasında Eskihisarlılar ile bir araya gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, eşi Berrin Zolan ile birlikte tek tek vatandaşların Ramazan’ını kutladı. Başkan Zolan, iftar sonrası yaptığı konuşmada birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Ramazan ayının güzellikleriyle geldiğini kaydeden Başkan Zolan, “Ramazan güzellikleriyle yaşanıyor. Denizlimizde Ramazan’ın geldiği her yönüyle belli oluyor. Yıllardan beri yapmış olduğumuz bu mahalle iftarlarında, yine sizlerle aynı sokakta, aynı sofrada buluşmak ve aynı lokmayı paylaşmak için geldik. Sizler de bizim bu davetimizi kırmadınız, bizimle aynı sofrada oldunuz. Ben sizlere de çok teşekkür ediyorum. Allah birliğimizi daim eylesin” dedi. Başkan Zolan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Birlik beraberlik içinde, Denizli ve ülkemiz daha iyiye, daha güzele gidecek. Hep bu yönde dua edeceğiz. İnşallah Allah’ım dualarımızı kabul eylesin.”

İKİ KOLDAN HİZMET
Denizli’nin artık büyükşehir olduğunu hatırlatan Başkan Zolan, “Artık iki noktadan hizmet alacaksınız. Eskihisar Mahallesi’ne hem büyükşehir olarak biz hem de Merkezefendi İlçe Belediyesi hizmet verecek. İnşallah Eskisar’ın dertlerini, taleplerini, arzularını, isteklerini; baştan aşağı ne gerekiyorsa, el ele tutuşacağız, kol kola gireceğiz, birbirimize sımsıkı sahip çıkacağız ve hep birlikte yerine getireceğiz” dedi.

ic-2

Herkesin birbirini sevmesi gerektiğini ifade eden Başkan Zolan, “Ne demiş Yunus Emre, ‘Yaratılanı sevdim yaratandan ötürü’, yaratandan ötürü herkes herkesi sevsin” şeklinde konuştu. Konuşmanın ardından vatandaşların taleplerini dinleyen Başkan Zolan, fotoğraf çektirmek isteyenleri de kırmadı.

incilipinar

RAMAZAN ETKİNLİKLERİ
Bu arada Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin hazırladığı Ramazan etkinlikleri tüm hızıyla sürüyor. Etkinliklerin değişmez adresi olan İncilipınar ve Adalet Parkı’nda her gün farklı sanatçılar, gösterileri ile Denizlililere unutulmaz bir gece yaşatıyor. Ramazan etkinliklerinin İncilipınar Parkı’nda düzenlediği etkinliğinde sanatçı Yunus Çoban sahne aldı. Ekibiyle birlikte tasavvuf müziği konseri ve şiir dinletisi sunan Yunus Çoban vatandaşlardan büyük alkış topladı. Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı semazen ekibi eşliğinde şiir okuyan Yunus Çoban, büyük beğeni topladı. Gecenin sonunda ise Denizli Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mustafa Gökoğlan, sanatçı Çoban’a plaket takdim etti.

adalet-parki

Öte yandan Adalet Parkı’nda düzenlenen etkinlikte ise, Denizli Büyükşehir Belediyesi Konservatuarı sanatçıları tasavvuf müziği konseri sundu. Adalet Parkı’nı dolduran vatandaşlar semazen gösterileri ve birbirinden güzel tasavvuf müziği eserleri ile gecenin tadını çıkardı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı