REKLAMI GEÇ

Genç işadamları iftarda buluştu

Genç işadamları iftarda buluştu

Denizli Genç İşadamları Derneği’nin (DEGİAD) geleneksel iftar yemeği, dernek üyelerinin yanı sıra eski ve yeni yöneticileri de bir araya getirdi. DEGİAD  geleneksel iftar buluşması, ihtiyaç sahiplerine yemek ulaştıran PASVAK’ın Bağbaşı’ndaki tesisinde gerçekleşti. PASVAK’ın gönüllü çalışmalarına destek olmak ve katkı sunmak hem de DEGİAD üyelerini biraraya getirmek amacıyla her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen iftar yemeğine katılımdan memnun olduğunu söyleyen DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen, “Bir…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 24 Temmuz 2014 Perşembe, 09:38

denizli-degiad-iftar-h
Denizli Genç İşadamları Derneği’nin (DEGİAD) geleneksel iftar yemeği, dernek üyelerinin yanı sıra eski ve yeni yöneticileri de bir araya getirdi.

DEGİAD  geleneksel iftar buluşması, ihtiyaç sahiplerine yemek ulaştıran PASVAK’ın Bağbaşı’ndaki tesisinde gerçekleşti.

denizli-degiad-iftar-ic

PASVAK’ın gönüllü çalışmalarına destek olmak ve katkı sunmak hem de DEGİAD üyelerini biraraya getirmek amacıyla her yıl düzenli olarak gerçekleştirilen iftar yemeğine katılımdan memnun olduğunu söyleyen DEGİAD Yönetim Kurulu Başkanı Melek Sözkesen, “Bir araya gelişimiz sıradan bir DEGİAD buluşmasından öteye içinde birlikteliği, dayanışmayı ve hayrı da barındıran önemli bir görev. Bu bilinçle bir araya gelen DEGİAD’ın tüm duyarlı üyelerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı