REKLAMI GEÇ

İftar sofrası Pelitlibağ’da kuruldu

İftar sofrası Pelitlibağ’da kuruldu

Denizli’de her gün kentin farklı bir mahallesinde iftar programı düzenleyen Denizli Büyükşehir Belediyesi, Pelitlibağlıları bir araya getirdi. Başkan Zolan, Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlköğretim Okulu binasının yıkılacağını belirterek, “Artık yandaki okulumuz bitti. İnşallah çocuklarımız yeni öğretim yılında oraya geçecek. Bu binayı da ortadan kaldıracağız çocuklarımızın taşınma derdi de olmayacak” dedi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 7 Temmuz 2014 Pazartesi, 14:26

Denizli Büyükşehir Belediyesi her gün farkı bir mahallede kurduğu iftar sofrasını bu kez Pelitlibağ’da gerçekleştirdi. Eski yetiştirme yurdunun bulunduğu alanda düzenlenen iftara Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan ve eşi Berrin Zolan katıldı. İftar öncesi vatandaşların Ramazan’ını kutlayan Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan, bir süre onlarla sohbet etti. Başkan Zolan, iftar sonrası yaptığı konuşmada, Ramazan’ın coşkusunu, güzelliğini, manevi atmosferini Denizli’de yaşatmak için Denizli Büyükşehir olarak ellerinden gelen gayreti gösterdiklerini söyledi. Geçen yıl ve bir önceki yıl aynı yerde iftar verdiklerini hatırlatan Başkan Zolan, ” İnşallah gelecek yılı da Allah nasip eder. Bu sene nasip etti, hepimiz sağ salim geldik lokmalarımızı burada paylaştık. Mesele yemek değil, mesele burada aynı sofrada aynı lokmaları paylaşarak hem komşularımızla bir araya gelmek, hem kardeşliğimizi pekiştirmek ve dostluğumuzu güçlendirmektir. Zaten Ramazan demek kardeşliğin güçlenmesi demektir” diye konuştu.

Okul bitti, park yapımına başlayacak

Eski yetiştirme yurdunun bulunduğu alandaki Hacı İbrahim Demireren Cumhuriyet İlköğretim Okulu’nun kapandığını ve yıkılacağını anlatan Başkan Zolan, şöyle konuştu: “Geçen yıl bu binayı yıkacağımızı söylemiştim. Ama öğrencilerimiz başka okullara dağılacağı için yandaki okulumuzun bitmesini bekledik. Artık yandaki okulumuz bitti. İnşallah çocuklarımız yeni öğretim yılında oraya geçecek. Bu binayı da ortadan kaldıracağız çocuklarımızın taşınma derdi de olmayacak. Şimdiden güle güle kullansınlar. Sonrasında da parkımızı, o Pelitlibağ’ın akciğerini buraya koyacağız. Burada çocuklarımız, gençlerimiz, hanım kardeşlerimiz, büyüklerimiz o güzellikler içerisinde dinlenme imkanına sahip olacak. İnşallah güle güle kullanacaksınız.” Konuşmanın ardından Başkan Zolan ve eşi Berrin Zolan vatandaşlarla bir süre sohbet edip hatıra fotoğrafı çektirdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı