REKLAMI GEÇ

Meteoroloji personeli iftarda buluştu

Meteoroloji personeli iftarda buluştu

Denizli Meteoroloji Müdürlüğü personeli, verilen ifar yemeğinde bir araya geldi. Yemekte, birlik ve dayanışma mesajları verildi. Denizli Meteoroloji Müdürlüğü çalışanları, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Meteoroloji İl Müdürü Oğuz Ali Avcı, geçmiş yıllarda Meteoroloji Müdürü olarak görev yapan Mustafa Örküt ve Çardak Meydan Meteoroloji Müdürlüğü personeli katıldı. Meteoroloji İl Müdürü Oğuz Ali Avcı, yemekte yaptığı konuşmada, “Ramazan ayı birlik…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 22 Temmuz 2014 Salı, 11:11

denizli-meteoroloji-iftar-h

Denizli Meteoroloji Müdürlüğü personeli, verilen ifar yemeğinde bir araya geldi. Yemekte, birlik ve dayanışma mesajları verildi.

Denizli Meteoroloji Müdürlüğü çalışanları, bu yıl üçüncüsü gerçekleştirilen iftar yemeğinde bir araya geldi. Yemeğe Meteoroloji İl Müdürü Oğuz Ali Avcı, geçmiş yıllarda Meteoroloji Müdürü olarak görev yapan Mustafa Örküt ve Çardak Meydan Meteoroloji Müdürlüğü personeli katıldı.

Meteoroloji İl Müdürü Oğuz Ali Avcı, yemekte yaptığı konuşmada, “Ramazan ayı birlik ve beraberliğimizin en üst seviyeye çıktığı günlerdir. Bizde bu dayanışmayı üçüncü kez gerçekleştiriyoruz. Gelecek yılda daha katılımlı olarak yolumuza devam edeceğiz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı