REKLAMI GEÇ

Tekden ailesi iftarda buluştu

Tekden ailesi iftarda buluştu

Özel Denizli Tekden Hastanesi, doktor ve hastane çalışanlarını iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2014 Perşembe, 13:29

Özel denizli Tekden Hastanesi’nin terasında düzenlenen iftar eyemeğine doktorlar, sağlık personeli ve hastanenin idari kadrosunun yanı sıra Başhekim Uz. Dr. Yusuf Polat ve  Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık da katıldı.

Özel Denizli Tekden Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Yusuf Polat, iftar sofralarının birlik ve beraberliği temsil ettiğini söyledi. Polat “Bizler de Tekden Hastanesi yönetimi olarak İslam âleminde bu kadar güzel anlam taşıyan Ramazan ayını dolu dolu iftar yemeği programları ile geçiriyoruz.  Her yıl geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğini bu yıl da düzenledik. Doktor arkadaşlarımızla ve aileleri ile biraraya gelerek güzel bir Ramazan akşamı geçirmek istedik. İftar yemeğiyle dostluklarımızı pekiştirip, birlik ve beraberliğimizi sağlamış oluyoruz” dedi.

ivc

Özel Denizli Tekden Hastanesi Genel Müdür Yardımcısı Cemal Işık da “Hastalarımız ve çalışanlarımızın yakınlarının her zaman yanında yer alan bir sağlık kurumu olmayı, başarının en önemli bileşeni olarak görüyoruz. Bunun için de geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeklerimizle birlik ve paylaşım sağlamayı başarıyoruz” dedi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı