REKLAMI GEÇ

Ramazan tatlısı dondurma

Ramazan tatlısı dondurma

Denizli Şekerciler ve Pastacılar Odası Başkanı Abdurrahman Demirdak, Ramazan ayının yaz mevsimine denk gelmesinden dolayı tatlı alışkanlıklarının değiştiğini en çok rağbeti dondurmanın gördüğünü söyledi.

İlyas Coşkun / DENİZLİHABER / 10 Temmuz 2014 Perşembe, 11:11

Ramazan ayında en çok sütlü tatlıların rağbet gördüğünü belirten Denizli Şekerciler ve Pastacılar Odası Başkanı Abdurrahman Demirdak, “Ramazan Ayı’nın yaz mevsimine denk gelmesinden dolayı vatandaşlarımız şerbetli tatlılardan daha çok sütlü tatlılara rağbet gösteriyor. Özellikle güllaç ve dondurmaya vatandaşlarımız yoğun ilgi gösteriyor. Ancak vatandaşlarımız iftar sonrası tatlı tüketimine dikkat etmeleri gerekiyor. İftarın hemen ardından yenen tatlılar aşırı şeker yüklemesinden dolayı sağlık sorunlarına yol açabilir. Tatlılar yemekten en erken 1 saat sonra tüketilmeli ”dedi.

ic

“MERDİVEN ALTI ÜRETİCİLERE DİKKAT”

Vatandaşları Ramazan Ayı’ndan artan merdiven altı tatlı üretimi konusunda uyaran Demirdak, “Vatandaşlarımız tatlı alırken merdiven altı üretimin yapıldığı veya güvenmedikleri yerlerden alışveriş yapmasınlar. Bu tür tatlı ürünler sağlık açısından ciddi sıkıntılar çıkarabilir. Halkımız daha çok bildikleri güvendikleri yerlerden alışveriş yapsınlar” dedi.

Yorumlar

muhittin çalışal   -  Bağlantı 14 Mayıs 2020, 19:28

selam Denizlinin meşhur ramazan tatlısıda denilen tırnak helvasını nerden ve nasıl temin edebilirim.Ramazan bitmeden denemek isterim,

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı