REKLAMI GEÇ

Çok değerli sevgilinize, çok değerli bir hediye

Çok değerli sevgilinize, çok değerli bir hediye

Hayatınızdaki en önemli yere sahip o çok özel insana sevgililer gününde düşlerindeki hediyeyi satın alın… Birbirinden özel hediyeler ile ona hayallerindeki mutluluğu yaşatın.. En seçkin hediyelerden oluşan bu özel kampanyalardan satın alacağınız ürünleri sevgilinize ya da eşinize verdiğiniz zaman gözlerindeki mutluluğu görmek sizi de mutlu edecektir.

/ DENİZLİHABER / 12 Şubat 2014 Çarşamba, 11:42

Türkiye genelinde Atasay tarafından oluşturulan kampanyalara Denizli Yazıcılar Kuyumculuk sayesinde ulaşabilirsiniz. Atasay Yazıcılar Kuyumculuk birden fazla şubesi ile daha çok insana kolaylıkla hizmet verebiliyor. Atasay Yazıcılar; Bayramyeri Şube, Çınar Şube, Forum Çamlık AVM ve Teras Park olarak 4 mağaza ile Denizli halkına hizmet veriyor. Ayrıca İzmir’de Alsancak ve Balçova Ege Park AVM olarak iki noktada daha hizmet vermekte. 

Sevgililer gününe özel 2 özel kampanya ile bir çok insanın hediye seçiminde kolaylık sağlıyor Atasay Yazıcılar Kuyumculuk.  Bu kampanyalardan biri; 750 TL ve üzeri her alışverişinize zümrüt, safir veya yakut taşlı altın kolye hediye. Bu kampanya ile çifte mutluluk yaşatabilirsiniz sevgilinize…

ic-1

Bir diğer kampanya ise Coronet tektaş pırlanta yüzüklerden herbiri yakut taşlı altın Love kolye hediye. Sevgiliniz sevgisini kalbinde olduğu kadar boynunda da taşısın diye. Coronet tektaş pırlanta yüzüklerin fiyatları 1090 TL, 1790 TL ve 2790 TL olarak değişiyor.

ic-2

Bu kampanyaların dışında sevgililer gününde sevgilinize alabileceğiniz çok değişik ve anlamlı bir diğer seçenek ise Dileklikler. Dileklik, size dileğinizin hep yanınızda olmasını vadediyor. Sevgilinize bir Dileklik bileklik hediye ederek onu hayattaki dileklerinin gerçekleşmesinede yardımcı olabilirsiniz.
Hâlâ “Ne hediye alacağım?” diye düşünüyorsanız; çok değerli sevgilinize çok değerli bir hediye yakışır.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı