REKLAMI GEÇ

Şiir romantizminde Sevgililer Günü

Şiir romantizminde Sevgililer Günü

Birbirinden güzel tablolar, her okuyanda iz bırakan şiirlerle bezeli olan, farklı bir konaklama tesisi konseptiyle dikkati çeken Şiir Butik Otel, sevgiye ve sevgiliye adanmış 14 Şubat Sevgililer Günü kutlamak isteyen çiftlere özel bir program hazırladı.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2014 Salı, 10:10

Türkçe “seni seviyorum”, İngilizce “I loveyou” ya da Fransızca “Je t’aime” denilerek sevginin dile getirileceği 14 Şubat, St. Valentine’in hayatını hiçe sayarak birbirini seven gençleri evlendirmek için canından olduğu bir öyküyü anlatır aynı zamanda.

İşte Şiir Butik Otel de,“sözün bittiği aşkın başladığı yer” çağrısıyla milattan önce 4. yüzyıldan günümüze uzanan bir hikayeninve sevgi sözcüğünün dillerden düşmediği 14 Şubat’a özel bir program hazırladı.

AŞK MELODİLERİ ÇALINACAK
Şiir Otel’in 14 Şubat Sevgililer Günü kutlamasında, animasyon içerikli eğlencenin yanı sıra, Çağlar Temiz Orkestrası’nın aşk melodileriyle davetlilere farklı, yaşamlarının her anında anımsayacakları çok özel bir program sunulacak.

REZERVASYONLAR BAŞLADI
14 Şubat Cuma günü saat 20.00’de başlayacak Sevgililer Günü kutlaması için Şiir Balo Salonu ayrıldı. Konaklama dahil paket fiyatlar ve rezervasyon için 0258 – 266 22 55 nolu telefondan bilgi alınabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı