REKLAMI GEÇ

Forum Çamlık, Sevgililer Günü’nde nefes kesecek!

Forum Çamlık, Sevgililer Günü’nde nefes kesecek!

Forum Çamlık, 14 Şubat Sevgililer Günü’nde aşk dolu bir söyleşiye ev sahipliği yapıyor, ünlü yazarlar Ayşe Arman ve Tuna Kiremitçi Forum Çamlık’a geliyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2015 Cumartesi, 10:23

Türkiye’nin iki sevilen yazarı, ‘Nefes Kesen Aşklar’ başlıklı söyleşide ilişkilerden tutkuya, ayrılıklardan hüzünlere kadar aşka dair her şeyi Forum Çamlık ziyaretçileriyle paylaşacak. Sunduğu ayrıcalıklı alışveriş ortamı ve yıl boyunca süren etkinleriyle Denizlililerin buluşma noktası olan Forum Çamlık, Sevgililer Günü’nde sıcacık dekoru ve aşk dolu etkinlikleriyle her köşesinde aşk havası estirecek. 

Sevgililer Günü’ne özel dekoruyla çiftleri karşılamaya hazırlanan Forum Çamlık, aşıkların kalbini ısıtan romantik bir ortam sunacak. Işıl ışıl kalplerle süslenen alışveriş merkezi, hem gözlere hem gönüllere hitap edecek.

Arman ve Kiremitçi Forum Çamlık’ta aşkı konuşacak
Sevgililer Günü’ne dolu dolu hazırlanan Forum Çamlık, 14 Şubat’ta saat 15.00’te Ayşe Arman ve Tuna Kiremitçi’yi aşk üzerine keyifli bir söyleşide Denizli halkıyla buluşturacak. ‘Nefes Kesen Aşklar’ın konuşulacağı söyleşide ilişkilerden tutkuya, ayrılıklardan hüzünlere kadar aşka dair her şeye yer var.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı