REKLAMI GEÇ

Telve, sevgililer gününde tüm çiftleri davet ediyor

Telve, sevgililer gününde tüm çiftleri davet ediyor

Bayramyeri’ndeki Telve Restaurant, Sevgililer Günü’nde müşterilerine sürpriz yaptı, süper bir gece organize etti. İşte o gecenin detayları…

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2015 Cumartesi, 09:30

Denizli’de kaliteli hizmeti, renkli eğlenceleri, güler yüzlü personeli ile dikkat çeken Telve Restaurant, yaklaşan sevgililer günü için müşterilerine sürpriz yapmaya hazırlanıyor. Kent merkezindeki ender eğlence merkezlerinden biri olan Telve’de 14 Şubat gecesi yer yerinden oynayacak.

 

BÜYÜLÜ BİR MEKAN
İşletmeciliğini yılların deneyimli ismi Bülent Gökçe’nin üstlendiği Telve Restaurant, pek çok çifti kararsızlıktan da kurtaracak. Bayramyeri’nde Demirciler Caddesi üzerindeki Pamukkale İşhanı’nda bulunan mekan yüksek sahne performansı ile dikkat çeken sanatçıları ile çiftleri büyülemeye hazırlanıyor.

 07022015_telve_ic1

EĞLENCE 20:00’DE BAŞLIYOR
Sevgililer günü etkinlikleri saat 20:00’de başlayacak. Telve’de sahneye önce Rohat Ağaçe çıkacak.  Gitar ve vokalde 3 saatlik performansın ardından Rohaç yerini Sevgi Erdaş’a bırakacak. Sahnenin büyülü yıldızı Telve Restaurant müşterilerine 4 saat süren bir müzik ziyafeti yaşatacak.

 

BÜTÇENİZİ SARSMAYACAK
Telve Restaurant sevgililer gününde çiftlerin ekonomisini de sarsmayacak. İşletmeci Bülent Gökçe herkes bu eğlencenin tadına baksın diye fiyatları da düşebildiği kadar aşağı çekti. Telve’de 14 Şubat kutlamaları kişi başı sadece 75 liraya mâlolacak.

 07022015_telve_ic2

MENÜDE NELER VAR?
Gecenin menüsü de zenginliği ile dikkat çekiyor. Başlangıç ordörv sunumu ile başlayacak. Ardından ara sıcakta işinin ehli ustalar tarafından yapılmış paçanga böreği servis edilecek. Karışık ızgara, salata ve son olarak meyve masayı süsleyecek. İki yerli içki, Telve Restaurant’ın ikramı olacak.

 

MUTLAKA REZERVASYON YAPTIRIN
Sevgililer günü eğlencesini Telve Restaurant’ta yaşamak isteyen çiftlere işletmenin tavsiyesi mutlaka rezervasyon yaptırmaları yönünde. Şimdiden büyük talep gören Telve’ye ulaşmak ve Sevgililer Günü’nü burada kutlamak isteyenler 0258 261 22 55 ve 0532 054 72 32 numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırabilecek.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı