REKLAMI GEÇ

Twins’ten güzellik tüyoları

Twins’ten güzellik tüyoları

14 Şubat özel bir gün… Herkes Sevgililer Günü’nde özel hissetmek sevdiğine özel sürprizler yapmak istiyor. Bu günde özel ve güzel hissetmek isteyen hanımlar için TWİNS Kuaför’ün uzman ekibinden, saç modelleri ve makyaj konusunda tüyolar aldık.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 14 Şubat 2015 Cumartesi, 10:20

Sevgililer gününe sayılı günler kaldı. Bu özel günde sevgiliye özel ve güzel görünmek isteyen bayanlar, kendilerini TWİNS Kuaför’ün tecrübeli ekibine emanet edebilirler.

Denizli Çamlık’ta şubesi bulunan TWİNS’in uzman ekibi, Denizlihaber okuyucuları için Sevgililer gününe özel saç tasarımları ve göz alıcı bir makyaj için tüyolar verdi.

Kentin yeni fenomen isimlerinden Erhan Aydın’ın işlettiği TWİNS Kuaför’de son trend saçlar hakkında bilgi aldık.

RENKLİ KAKÜL SİZİ ÇILGIN GÖSTERECEK
Sevgililer gününde moda olan renkli kâkülün daha çılgın bir görünüş vereceğini belirten Erhan Aydın, “Sevgililer Günü’nde gençlerimizin biraz esprili ve hareketli bir saç görünüşü için saçlarının önlerine çılgın bir renk atmak istedik. Kırmızıda duygusal anlamda bir simge haline gelmiş olduğu için sevgililer gününde bu rengin daha uygun olabileceğini düşündük. Kırmızı rengi çok açık renk olmamak şartıyla koyu bir şekilde tercih edebilirler. Elimizde bulunan boyanın kalıcı süresi en fazla 7 yıkamada kayboluyor. Eğer bir defada kaybolmasını istiyorsak saçımızı ıslatmadan boya yapılan yere şampuan sürersek kaybolur. Saçlarda eğer balyaj varsa renklerin karışmaması için atkuyruğu yapmak daha uygun olur ve kâküleyapılan renk daha çok ortaya çıkar” dedi.

DALGA MODEL TREND
Genç kızlar için saçlarda dalga modelinin trend olduğunu söyleyen Erhan Aydın, “Maşa ile saçlara vermiş olduğumuz dalga modelini,saçlarınızı nemden koruduğunuz takdirde 1 hafta hiç bozulmadan kullanabilirsiniz.Maşa ile verilen dalga bozulmadan kalır” dedi.
Topuz bir saç modeli tercih edenler için de alternatiflerini açıklayan Erhan Aydın, “Topuz modeli için örgülü bir saç modeli tercih edilirse daha modern bir görünüş elde edilebilir. Çok kadınsı olmamak için örgü modeli ile topuzun bütünleşmesi daha hoş bir görünüm katar. Sevgililer gününü kutlayan kişiler genelde genç olduğu için aşırı derecede kadınsı değil de biraz daha hareketli bir model, bir akşam rahatça kullanacağı bir saç olur” şeklinde konuştu.

MAKYAJIN PÜF NOKTALARI
Sevgililer Günü’nde güzelliği tamamlayan bir diğer ayrıntı ise ışıltılı bir yüz. Tecrübelerini bizimle paylaşan Makyöz Feriha Dayıbaşı, Sevgililer gününe özel makyaj tekniklerini anlattı.

Yüze sürülen hafif bir fondötenin yüz hatlarını ortaya çıkardığını belirten Dayıbaşı,topuz modelini kullanacak kişilerin boyun kısmına fondöten uyguladığı takdirde zarif, ince ve uzun bir boyun görünümüne sahip olunacağını söyledi.

Fondötenin kişiye göre farklı bir teknikle uygulandığını ifade eden Dayıbaşı, gece dışarıya çıkıldığında simli fondötenlerin tercih edilmesi gerektiğini belirtti. Dayıbaşı, “Pudra tonu göz farını kaş etrafına sürdüğümüz takdirde daha kalkık ve havada bir kaşa sahip oluruz.Gözümüzü ortaya çıkarmak için uygulayacağımız tonlar ise siyah, beyaz, gri, kahverengi farlar olmalı” dedi.

Koyu makyaja her zaman açık renkli rujların kullanılması tavsiyesinde bulunan Dayıbaşı, “Gözümüzün kenarlarına siyah gölge ile dokunuş yaparsak kirpiğimiz daha canlı görünür. Likidi inceden kalına doğru sürdüğümüzde alttaki gölgelendirme daha iyi ortaya çıkar. Uç kısmı daha dolgun görünür, gözler daha çok ortaya çıkar. Alt kirpikler için rimeli uç kısımlara sürersek kirpik, daha dolgun görünür” diye konuştu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı