REKLAMI GEÇ

Forum Çamlık’ta aşk kazanıyor!

Forum Çamlık’ta aşk kazanıyor!

Sevgilinizle unutulmayacak bir Sevgililer Günü yaşamaya ne dersiniz? Aşkın rengi kırmızı kalplerle Sevgililer Günü’ne özel olarak baştan aşağı dekorasyonunu yenileyen Forum Çamlık, romantik ortamda sıradışı bir Sevgililer Günü geçirmek isteyenler için harika bir oyun hazırladı.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2012 Cumartesi, 14:00

11 – 14 Şubat arası Forum Çamlık’tan tek seferde 100 TL’lik alışveriş yapan tüm çiftlerin katılabileceği Sevgililer Günü oyununda, çiftler aşklarının şansına zar atacak. Kalp bulan çiftler ise birbirinden güzel hediyelerin de sahibi olacak.

Tek kalbe 25 TL,
çift kalbe 50 TL hediye çeki
İki dev zarlarla oynanacak oyunda zar atıp tek kalp getiren, Mudo’dan bir adet 25 TL’lik hediye çeki kazanırken, çift kalp getirenler ise 50 TL’lik hediye çeki kazanacak. Kalp getiremeyen çiftler ise yarışmadan kırık kalple değil, aşklarının çerçeveleyecek dekoratif magnet fotoğraf çevresi verilecek. Oyunlar 15.00, 17.00 ve 19.00’da oynanacak.

Forum Çamlık’tan
romantik melodiler yükselecek
Dört gün boyunca aşk havasının eseceği Forum Çamlık’ta en güzel aşk melodileri de ziyaretçiler AVM’nin her yerinde dinlenecek. AVM’nin değişik yerlerinde yer alacak sokak müzisyenleri söyleyecekleri aşk şarkılarıyla her köşeyi romantizmle dolduracak.

Romantik buluşmanın adresi
Forum Çamlık
Kafeleri ve seçkin restoranlarıyla da Sevgililer Günü’ne hazırlanan Forum Çamlık, gündüz buluşmalarından romantik akşam yemeklerine kadar her türlü hizmeti verecek. Eğlenmek isteyenler içinse sinema ve bowling salonlarında keyifli alternatifler yer alacak.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı