REKLAMI GEÇ

Karaca ile beş yıldızlı Sevgililer Günü

Karaca ile beş yıldızlı Sevgililer Günü

Sevgililer Günü’nü 5 yıldızlı bir mekanda, sabaha dek sürecek bir eğlenceyle kutlamaya ne dersiniz? Denizli’nin en ayrıcalıklı mekanlarından biri olan Colossae Thermal Otel, erken Sevgililer Günü programı yaptı. 11 Şubat Cumartesi gecesi gerçekleştirilecek Sevgililer Günü etkinliği için Colossae Thermal Otel’i tercih edenleri bir dizi avantaj da bekliyor.

/ DENİZLİHABER / 11 Şubat 2012 Cumartesi, 14:30

Sevgililer Günü’nü hafta sonuna denk getirip erken kutlamaya ne dersiniz? Denizli’nin en kaliteli mekanları arasındaki Colossae Thermal Otel, bu özel günü hafta sonunun rahatlığıyla buluşturmak isteyen çiftler için muhteşem bir gece hazırladı.

BU HAFTASONU KAÇMAZ
Kentin sahnesi en iyi isimlerinden birisi olan Karaca ile Colossae Night Club’ta  sevgilinize unutulmaz bir gece yaşatabilir, sabahın erken saatlerine kadar sürecek bu özel geceyi Sevgililer Günü’ne özel konaklama avantajlarıyla bir hafta sonu tatiline çevirebilirsiniz.

ERKEN GİRİN GEÇ ÇIKIN
Colossae Thermal Otel’de bu Cumartesi konaklama için özel bir fiyat da belirledi. Osmanlı mutfağının zengin çeşitlerini bulabileceğiniz açık büfe akşam yemeği ve sabah kahvaltısından yararlanabileceğiniz gibi, odanızda sizi gecenin anlamına yakışır bir meyve sepeti ve şarap karşılayacak. Ayrıca çiftler özel günü bir hafta sonu tatiline çevirebilsin diye otel, Cumartesi erken giriş ve Pazar geç çıkış fırsatını da düşünmüş.

NIGHT CLUB CUMARTESİ
SEVGİLİLERE ÜCRETSİZ
Colossae Otel’de sevgililer gününe özel konaklama tercihi yapanlar Night Club’a ücretsiz olarak girebilecek. Denizli’nin en iyi sahne performansından birine sahip olan Karaca ile unutulmaz bir gece için Night Club giriş ücretleri otelin bu özel gün müşterileri için alınmayacak.

Siz de vakit geçirmeden rezervasyon yaptırmak ve daha detaylı bilgi almak için;

0258 271 41 56 numaralı telefonu arayabilir,

0258 271 42 50 numaralı telefona faks çekebilir,

colossae@colossaehotel.com adresine mail atabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı