REKLAMI GEÇ

Sevgilinize gerçek bir sürpriz yapın

Sevgilinize gerçek bir sürpriz yapın

Denizli’nin en şık ve ayrıcalıklı mekanlarından biri olan Rıchmond Pamukkale Termal, sabırsız sevgililere özel bir gala sürprizi hazırladı. 11 Şubat Cumartesi akşamı düzenlenecek gala yemeği ile sevgilinize gerçek bir ve ayrıcalıklı bir sürpriz yapmak istiyorsanız vakit kaybetmeyin.

/ DENİZLİHABER / 9 Şubat 2012 Perşembe, 13:34

Rıchmond Pamukkale Termal, bu yıl Sevgililer Günü’nü 11 Şubat Cumartesi akşamı kutluyor. Sabırsız sevgililer için özenle hazırlanan Rıchmond Pamukkale Termal’in bu çok özel galasında tüm detaylar düşünülmüş. Zengin menüsü ve geceye özel aşk şarkılarından örülü canlı performansların hazırlandığı bu özel gala ile sevdiğinize gerçek bir sürpriz yapabilirsiniz.

AŞK ŞARKILARIYLA UNUTULMAZ GALA
Özel gala yemeği ve limitli yerli içkiden oluşan zengin menünün yanı sıra, bu unutulmaz akşamınızda sizlere aşk şarkıları eşlik edecek. Günün anlamına yakışır bir estetikle hazırlanan gala salonunda büyülü bir Sevgililer Günü için ödeyeceğiniz kişi başı ücret yalnızca 70 lira.

GECE ŞARAP VE MEYVE,
SABAH KAHVALTI ODANIZA GELSİN
Üstelik, Sevgililer Günü için Richmond Pamukkale Termal Oteli’i tercih edenler için gecenin anlamına özel hazırlanmış odalar da konaklama imkanınız da var. Çiftlere özel meyve sepeti ve şarap ikramı ile sevgililer gününü özel süslenmiş odanızda sonlandırarak, hayatınızın en unutulmaz gecelerinden birini yaşayabilirsiniz. Otel, hem gala hem de konaklama için geceye özel bir fiyat da uyguluyor. Kişi başı için belirlenen 160 liraya, Özel Gala yemeği, limitli yerli içki, canlı müzik, konaklama, çiftlere özel meyve sepeti ve şarap, kapalı ve açık termal havuz, sauna, jakuzi ve şok havuz hizmetlerinin tümünden yararlanabilirsiniz. Richmond otelde konaklayacak müşteriler, tercih etmeleri durumunda kahvaltılarını odalarında da yapabilecek.

ÖZEL GECENİN MİSAAFİRLERİNE
FARKLI AVANTAJLAR
Richmond Pamukkale Termal Otel Satış ve Pazarlama Müdür Yardımcısı Vildan Çetin, KDV’yi belirlenen ücretlerin içine dahil ettiklerinin altını çizerken, bu gece için Richmond Pamukkale Termal’i  tercih eden misafirlerin,  SPA ve WELNESS merkezi hizmetlerinin tümünden yüzde 25 indirimli yararlanabileceklerini söyledi.

NASIL ULAŞIRSINIZ?
Karahayıt mevkii Pamukkale adresinde hizmet veren Richmond Pamukkale Termal’in 11 Şubat Cumartesi akşamı gerçekleştireceği bu özel galası hakkında daha fazla bilgi almak ve rezervasyon yaptırmak için;

0 258 271 42 94 numaralı telefonunu arayabilir,
0 258 271 41 34 numaralı telefona faks çekebilir,
info@richmondhotels.com.tr’ye mail yoluyla ulaşabilirsiniz..

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı