REKLAMI GEÇ

Erdal Otçu Denizlihaber.com’da

Erdal Otçu Denizlihaber.com’da

Denizlihaber.com ailesi giderek büyüyor. Tek sesli değil, çok sesli yayıncılık ilkesinin gereğini yerine getiren Denizlihaber.com, gökkuşağının bütün renklerini bünyesinde topluyor. İşadamı Erdal Otçu da, bundan böyle köşe yazılarıyla Denizlihaber.com’da olacak. Halen Ak Parti İl Başkan Yardımcısı olan Otçu, yerel televizyonlarda yaptığı programlarla da Denizli medyasının ve kamuoyunun yabancı olmadığı bir isim…

/ DENİZLİHABER / 13 Şubat 2014 Perşembe, 12:08

Denizlihaber.com, ailesine yeni bir isim daha katıldı. Ak Parti İl Başkan Yardımcısı İşadamı Erdal Otçu, bundan böyle köşe yazılarıyla Denizlihaber.com okurlarıyla buluşacak.

Alanlarında uzman ve fikirleriyle saygı duyulan isimlerin köşe yazarlığı yaptığı Denizlihaber.com’un vitrini, Erdal Otçu’nun da katılımıyla zenginleşti ve renklendi.

İşadamı Erdal Otçu, yıllardır siyaset ve medya dünyasının içinde. Halen Ak Parti İl Başkan Yardımcısı olan Otçu, bir dönem Fazilet Partisi’nin İl Başkanlığı’nı yaptı. Refah Partisi’nde de siyaset yapan Otçu, Denizli’de yerel televizyonculuğun başladığı ilk yıllardan bu yana televizyon programları da yaptı.

Erdal Otçu’ya Denizlihaber.com olarak “Aileye Hoş geldin” diyor, başarılar diliyoruz.

Yorumlar

irfan   -  Bağlantı 14 Şubat 2014, 10:22

Bu kadroda olması gereken bir isim…Yazılarınızı merakla bekliyor,başarılar diliyorum…

HASAN ALİ SOLAK   -  Bağlantı 13 Şubat 2014, 15:27

Denizli’nin marka isimlerinden biri olan Erdal Otçu’ya başarılar dileriz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı