REKLAMI GEÇ

2019’u Renes Restoran’da karşılayın

2019’u Renes Restoran’da karşılayın

2019’a nezih bir mekanda, bir yandan ünlü sanatçıların sahne aldığı muhteşem bir program eşliğinde, damağınızda muhteşem tatlar bırakan zengin bir menü ile girmek istiyorsanız, bu yıl da adresiniz değişmeyecek. Renes Restoran, 2018’e veda 2019’a merhaba gecesi için “Türk-Yunan taverna” konseptinde muhteşem bir yılbaşı balosu hazırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 29 Aralık 2018 Cumartesi, 08:30

Yeşillikler içindeki nezih mekanı, zengin menüsü, taze balık çeşitleri ve profesyonel kadrosu ile Denizli halkının vazgeçilmezleri arasına giren Renes Restoran, 2019’u karşılamaya hazırlandığımız şu günlerde konukları için dopdolu bir yılbaşı programı hazırladı.

RENES RESTORAN YENİLENDİ
Sürekli kendini geliştirmeyi ve yenilemeyi ilke edinen Renes Restoran, 2 ay önce kapsamlı bir değişim geçirdi. Yenilenen ve büyüyen Renes, dekorasyonu ve atmosferi ile çok daha nezih bir hale geldi. Renes, 2019 öncesi yaptığı bu kapsamlı değişim ile misafirlerine büyülü bir ortam sundu.

YENİ YILA ÖZEL ZENGİN MENÜ
Yeni yıl gecesi için tüm hazırlıklarını tamamlayan Renes Restoran’da misafirleri birbirinden leziz ve zengin menü bekliyor. 11 ayrı mezenin oluşturduğu ordövr tabağında; atom, domates, salatalık, dere otlu fava, brokoli, ekşili mantar tarator, köz kapya biber, zeytinyağlı pazı balık sarma, özel soslu turp otu, manço ve peynir yer alıyor.

Ara sıcaklarda konuklarına deniz mahsüllü börek, çıtır kaşar pane ve odun ateşinde fındık lahmacun sunacak olan Renes, ana yemek olarak 3 ayrı seçenek imkanı veriyor. Müşterilerine ilk tercih olarak Giritli Tarık Usta’nın enfes levrek ızgara tabağını sunacak olan Renes, tercihini balık dışında kullanmak isteyenler için de Adanalı Hasan Usta’nın tadına doyulmaz Adana kebabı ve kuzu şişi tavsiye edecek. Renes müşterileri için bir başka ana yemek seçeneği de özel iç pilavı eşliğinde muhteşem yılbaşı hindisi olacak. Ancak, 8-12 kişilik gruplar için önceden sipariş alınması gerekiyor. Renes Restoran ayrıca taze mevsim yeşillikleri salatası, çiğ köfte ve midye dolma da ikram edecek.

TATLI VE MEYVELER DE ÇOK ÖZEL
Yemeğin ardından tahinli kabak tatlısı, ayva tatlısı ve kazandibinden oluşan muhteşem üçlü ile konuklarının ağzını tatlandıracak olan Renes Restoran’ın menüsünde ayrıca karışık mevsim meyveleri tabağı da yer alıyor. Eğlencelik olarak patlamış mısır ve karışık çerez sunacak olan Renes’te gecenin sonunda ise konuklara işkembe çorbası ikram edilecek.

Renes Restoran misafirlerini hoş geldin içkisi ile karşılayacak, gecenin sonunda ateş başında sıcak şarap ikram edecek.

RENES’TE TÜRK-YUNAN KONSEPTİ
Renes Restoran 2019’u farlı bir konseptle karşılayacak. Konukları için muhteşem bir program hazırlayan Renes, Türk-Yunan Taverna konsepti oluşturdu. Eşsiz sesleri ve sahne performanslarıyla Buzuki Niko ile Yağmur, Renes misafirlerine tam bir müzik ziyafeti sunacak. Renes misafirleri özel oryantal şov, sirtaki ve tabak kırma ile gecenin tadını çıkaracak.

ALKOLSÜZ SALONDA CANLI MÜZİK EŞLİĞİNDE YILBAŞI YEMEĞİ
Renes Restoran, yeni yıla alkol almadan girmek isteyenler için de ayrı bir salon hazırladı. Canlı müziğin renklendireceği özel yılbaşı balosunda alkol kullanmayan konuklar için yine çok özel etkinlikler ve menü hazırlandı.

RENES ÇOCUKLARI DA UNUTMADI
Renes Restoran muhteşem yılbaşı gecesinde çocukları da unutmadı. Minik konuklar için ayrı salon ve ayrı menü hazırlayan Renes Restoranda çocuklar özel bakıcı ve animatörler eşliğinde yemeklerini yiyip çocuk oyun alanında eğlenecek. Anne ve babalar ana salonda 2019’u coşku içinde karşılarken, çocuklar da unutamayacakları bir yılbaşı gecesi geçirecek.

REZERVASYON İÇİN:
Konuklarına limitli 17.5 cl rakı, 37.5 cl şarap ya da 2 bira sunacak olan Renes ‘te muhteşem bir yeni yıl gecesi yaşamak için yalnızca 250 TL ödenecek. Acıpayam Asfaltı üzerinde bulunan Renes’te muhteşem bir yılbaşı gecesi geçirmek isteyenler 0 (258) 266 43 44 ve 0 532 113 23 30 numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırabilirler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı