REKLAMI GEÇ

Colossae’da çifte galalı yeni yıl eğlencesi

Colossae’da çifte galalı yeni yıl eğlencesi

Colossae Thermal Hotel bu yıl geleneğini sürdürüyor, iki ayrı salonda iki ayrı programla yılbaşı galası düzenliyor. Colossae’nın yılbaşı için hazırlanan gala salonlarından birinde Ayşen Birgör, diğerinde ise Neva Edizel sahne alacak. Colossae Thermal Hotel, konukları için her iki salonda da yılbaşı gecelerinin değişmez sürprizler ve eğlenceler hazırladı.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2018 Pazar, 09:10

Denizli’nin dünyaca ünlü turizm kuruluşlarından biri Colassae Thermal Hotel ile yılbaşına 5 yıldızlı bir eğlenceyle girmeye hazır mısınız? Colossae’nın konukları için hazırladığı yılbaşı programını yine çifte gala ve çifte eğlence formatını uyguladı. Colossae, iki ayrı salondaki dolu dolu programlarıyla konuklarına 2019’a merhaba dedirtecek.

SALON 1’DE AYŞEN BİRGÖR
Colassae Thermal Hotel Salon 1’de yeni yıl galası gelenek olduğu üzere saat 20.00’de başlayacak. Mehmet Turgay’ın yemek müziğiyle startı verilecek yılbaşı galasında 21.15’de Neva Edizel ve orkestrası sahne alacak. Davetlileri saat 22.15’de ise yine muhteşem bir dans şovu bekliyor. 22.30’da ise sahne Ayşen Birgör’ün olacak. Ayşen Birgör ve orkerstrası konuklarına unutulmaz bir yılbaşı kutlaması yaşatacak. Saatler 23.45’i gösterdiğinde Ayşen Birgör ve orkestrası kısa bir ara verecek ve Colossae’yi Noeb Baba ziyaret edecek. Birgör ve orkestrası yeni yılın ilk dakikalarında da sahnede olacak. Saatler 00.30’u gösterdiğinde ise konukların sevdikleriyle romantik bir final yapabilmeleri için dans müziği, salon 1’deki kutlamaların finalini oluşturacak.

SALON 2’DE NEVA EDİZEL
Salon 2’de de yılbaşı kutlamaları yemek müziğiyle başlayacak. 20.00’den 21.15’e kadar Ali Orkun tarafından sunulacak yemek müziğini, saat 21.15’de sahne alacak olan Group Deluxe izleyecek. Eğlence saat 22.30’da yerini dans şova bırakacak. 22.45’de sahne Neva Edizel ve orkestrasının olacak. 23.45’te Neva Edizel ve orkestrası salonu kısa süreliğine Noel Baba’ya devredecek, ardından 01.00’e kadar yeniden sahnede olacak. Orkestranın muhteşem müziği ve şovlarla yeni yıla sarkacak eğlence gece dans müzikleri eşliğinde saat 01.30’a kadar sürecek.

REZERVASYON İÇİN VAKİT KAYBETMEYİN
Salon 1’de limitsiz, salon 2’de ise limitli yerli içki eşliğinde yeni yıla girmek istiyorsanız elinizi çabuk tutmalısınız. Sınırlı davetli arasındaki yerini almak istiyorsanız, Colossae Thermal Otel yılbaşı programı için 0 258 271 41 56 ve 0 530 413 15 30 numaralı telefonlardan rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı