REKLAMI GEÇ

Değirmende muhteşem yılbaşı programı

Değirmende muhteşem yılbaşı programı

Yeni yılı doğa ile iç içe bir mekanda, ünlü sanatçıların verdiği renk, balık ve eşsiz menüsünün bıraktığı tat ile karşılamak isteyenlere Değirmende Alabalık Restoran’dan davet var.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 28 Aralık 2018 Cuma, 09:00

Sektöründe vazgeçilmez bir marka haline gelen Değirmende Alabalık Restaurant, 2019’u doğa ile iç içe nezih bir mekanda, limitsiz eğlence ve eşsiz tatlar ile karşılamak isteyenler için yine çok özel bir program hazırladı.

ÜNLÜ SANATÇILARDAN MÜZİK ZİYAFETİ
Değirmende Alabalık Restaurant, nezih mekanı, bulunmaz tatları ve güleryüzlü ekibi ile kazandığı ününü yılbaşı gala programıyla bir kez daha pekiştirmeye hazırlanıyor. Yılbaşı özel programında, Denizli’nin önemli sesleri Selinay Bıyık, Arda Aktaşoğlu ile Mustafa Öztürkmen sahnede olacak. Üç önemli sanatçı konuklarına unutamayacakları bir müzik ziyafeti sunarken, davetliler 2019’u oryantal sanatçının eşsiz dansları eşliğinde karşılayacak.

DEĞİRMENDE ALABALIK RESTORAN’DAN ZENGİN MENÜ
Değirmende Alabalık Restaurant, yeni yıl akşamı konuklarına yalnızca müzik ziyafeti sunmayacak. Yılbaşına özel hazırlanan menü, davetliler için tam bir ziyafet olacak.

10 farklı meze çeşidiyle hazırlanan ordövr tabağını, sigara böreği ve sosisten oluşan ara sıcak, alabalık, köfte ve piliç şişin yer alacağı ana sıcaklar takip edecek. Meyve ve çerezin de sunulacağı yılbaşı menüsünde ½ yerli içki de yer alacak. Değirmende Alabalık konukları için bu özel gecenin ücreti ise 150 TL.

REZERVASYON İÇİN:
0 (258)2132533-2133037
www.degirmendealabalik.com

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı