REKLAMI GEÇ

DOWNTOWN HOUSE YILBAŞI’NDA SOKAK HAVASI YAŞATACAK

DOWNTOWN HOUSE YILBAŞI’NDA SOKAK HAVASI YAŞATACAK

Yılbaşında şehrin merkezinde girmek isteyenler! Downtown House, Denizlililer için, midyecisiyle, kestanecisiyle yılbaşı programını tam anlamıyla bir sokak konseptinde hazırlıyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2018 Pazar, 09:00

Denizli’nin en yeni ve en gözde mekanlarından biri olan Downtown House, yeni yıl kutlamalarına iddialı konseptiyle damga vuracak. Keza işletme, müdavimlerinin bildiği üzere bir kent meydanını andıran Restoran-House bölümünü yılbaşı kutlamaları için tam anlamıyla sokağa çevirmeyi planlıyor.

Downtown House’da, pop-corn satıcısından midyeciye, kestane kebaptan sucuk ekmeğe seyyar arabalarıyla sokak satılıcılarının arasına serpiştirilmiş varillerin bistro görevini göreceği Restoran-House bölümünde başlayacak yılbaşı kutlamasını, DJ performansları renklendirecek.

Saat 21.30’da başlayacak yılbaşı galasında, yılın son saatlerini Pal Nostalji Radyosu’nun Genel Yayın Yönetmeni Fikret Kocamaz’ın yanı sıra DJ İlkim perfomanslarıyla ısıtacak.

Gecenin ilerleyen saatlerinde Downtown House müşterilerini Perfomans Salonu’nda YARABAND konseri bekliyor. Yalnızca Downtown House’da sahne alan İzmirli grup Denizlili müzikseverlerin büyük beğenisini topluyor.

Muhteşem müzik ve seslerinin yanı sıra eğlenceli sahne perfomanslarıyla her seferinde izleyenlerinden tam puan almayı beceren YARABAND bile tek başına Down Town’ı tercih etmek için yeterli gözüküyor.

Kişi başı yalnızca 70 TL’ye sıra dışı bir yılbaşı kutlaması heyecanı yaşamak isteyenler için giriş ücretinin içine 2 yerli içeceği de koyan Downtown House, yine çok uygun rakamlara sokak satıcılarından istediğiniz lezzeti satın alıp masanıza koyma keyfini yaşamanıza olanak sağlıyor.

Sınırlı sayıda müşteri ile yeni yıla girmeyi planlayan Downtown House’da siz de arkadaşlarınızla birlikte unutulmaz bir yılbaşı galası yaşamak istiyorsanız 0 258 251 27 77 ya da 0 533 499 77 33 numaralı telefonlardan vakit geçirmeden rezervasyon yaptırabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı