REKLAMI GEÇ

H&M güzelliğinize güzellik katıyor

H&M güzelliğinize güzellik katıyor

İnsan için en değerli varlıktır kendisi. Güzellik ise bu değerin vazgeçilmezidir. Güzelliğinize güzellik katmak, en mutlu anlarınızda muhteşem olmak, mutluluğunuzu katlamak istiyorsanız, yolunuz mutlaka H&M güzelliğe düşmeli. Güzelliğin sanata dönüştüğü H&M Güzellik Merkezi, servet harcamadan rüya gibi bir görünüm vaat ediyor.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2018 Pazar, 09:15

28 Nisan 2014 yılında Meryem-Hakan İmal çifti tarafından kurulan H&M Güzellik Salonu, güler yüzü hizmeti ve kanıtlanmış kalitesi ile Denizlili kadınların vazgeçilmezleri arasına girdi, bu yerini her geçen gün daha da perçinliyor.

H&M GÜZELLİK’TE ÖNCE KALİTE
Faaliyet alanları, verdikleri hizmetler ve politikalarına yönelik bilgiler veren H&M Güzellik sahiplerinden Hakan İmal, altını kalın çizgilerle çizdikleri ve asla taviz vermedikleri en önemli unsurun kalite olduğunu ifade ediyor.

H&M Güzellik Merkezi olarak her zaman en kaliteli ürünü kullandıklarını ve bunun haklı gururunu yaşadıklarını dile getiren İmal, “Tek bir müşterimiz bile H&M Güzellik’te kullanılan malzemeyi beğenmedim diyemez. Çünkü biz yola çıkarken, hedeflerimizden biri de kalitesiz boya kullanan kuaför imajını ortadan kaldırmaktı, bunu da başardık. Kullandığımız ürünler organik ve yarı organik ürünlerdir. Müşterimizin yanında hazırlar ve uygularız” dedi.

Kalite anlayışlarının yalnızca kullandıkları boya üzerinde yoğunlaşmadığını dile getiren Hakan İmal, H&M Güzellik Merkezi’ndeki tüm ürünler ve malzemelerin bu anlayış ile seçildiğini kaydetti.

KİMYASAL ÜRÜNLERLE SAÇINIZI MAHVETMEYİN
Saçlarını evde kendileri boyayan kadınlara hem uyarı, hem de tavsiyelerde bulunan İmal, “Her şeyin organiğini ararken, sırf daha ucuza mal edeceğinizi düşünerek kimyasal boyalarla saçlarınızı mahvetmeyin” dedi.

EN MUTLU GÜNÜNÜZE H&M HAZIRLIYOR
Gelin adayları için tüm ayrıntıları hesaplayan H&M Güzellik Merkezi, anlaşmalı oldukları otel ve düğün salonları ile gelinlik dikim evleriyle birlikte düğün telaşındaki çiftlere özel imkanlar sunuyor.

Ekonomik koşulların ortada olduğunu ve evlilik için gün sayan çiftlerin yanlarında olmaya çalıştıklarını ifade eden Hakan İmal, “Düğünler genç çiftler kadar bizim için de çok özel. Yıllarca hayali kurulan bir günün parçası olmak paha biçilemez bir duygu” dedi.

GELİN ADAYLARINA TAVSİYELER
Gelin adaylarına tavsiyelerde bulunan İmal, bunu iki cümleyle özetledi, “Doğallıktan vazgeçmeyin, kendiniz olun” dedi. Düğünün bir gün yaşanan ancak ömür boyu hatırlanan çok özel anları içerdiğini dile getiren İmal, “Yaptıracağınız saç ve makyajın sizi siz olmaktan çıkarmasına, imitasyon ürünler eklenmesine, yüzünüzdeki doğallığı ortadan kaldıracak ağır makyaja ve abartıya asla izin vermeyin” diye konuştu.

PORSELEN MAKYAJ
Kadın için yüz güzelliğinin her şeyin önünde yer aldığını anlatan Hakan İmal, makyajın da uzman eller tarafından yapılmasının önemine dikkat çekti. Özel günlerde nitelikli makyaj isteyenler porselen makyajı öneren İmal, “Genelde akne, sivilce izi, leke gibi cilt sorunlarının ortadan kaldırılmasında etkili bir yöntemdir. Porselen makyajı düğün ya da özel davetler öncesinde tavsiye ediyoruz. Günlük makyajda ise her zaman doğallıktan yanayız” dedi.

KALICI KAŞ
Yüzdeki dikkat çeken yerlerden birinin kaşlar olduğunu belirten Hakan İmal, kaş üzerine yaptıkları uygulamalara ilişkin bilgiler verdi. Kalıcı kaş uygulamalarının çok hassas olduğunu ifade eden İmal, “Kadınlar için bakımlı olmak çok önemlidir. Kaşlar, yüze ifade verir, gözlerdeki bakışı ortaya çıkarır. Bu özelliği ile kadın için en önemli aksesuardır. Kadınları hem saatlerce makyaj yapmaktan kurtaracak, hem de kaşlarının doğal, şekilli ve dolgun görünmesini sağlayacak mucizevi bir tekniktir” diye konuştu.

İPEK KİRPİK
Kaş kadar kirpiklerin de önem taşıdığını anlatan Hakan İmal, kirpiklerin uzun süre dolgun görünmesini sağlayan ipek kirpik yöntemini de tavsiye etti. Kirpik ekleme sistemi sayesinde dolgun ve çarpıcı bir görünüme kavuşulabileceğini dile getiren İmal, kullandıkları malzemeler sayesinde de kadınların sorun yaşamadığını vurguladı.

H&M GÜZELLİK KENDİNİ YENİLİYOR
H&M Güzellik Merkezi olarak sürekli kendilerini yenilediklerini, trendleri takip ettiklerini ve eğitim çalışmalarına katıldıklarını anlatan İmal, “Bizim için bu meslek hayatımızın bir parçası. İşimiz olduğu kadar zevk aldığımız da bir hobi” dedi.

İLETİŞİM:
Adres: Siteler Mahallesi Ulus Caddesi NO:101/B Pamukkale-Denizli
TEL: 0(258)212 50 60- 0507 204 29 96

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı