REKLAMI GEÇ

KİP Mağazası’ndan yılın son rakipsiz kampanyası

KİP Mağazası’ndan yılın son rakipsiz kampanyası

Türkiye’nin en büyük markalarından biri olan KİP, geçtiğimiz mayıs ayında Denizli mağazasını hizmete açtı. Aradan geçen kısa süreye rağmen kalite ve hizmetteki farkını ortaya koyan Denizli KİP, ülke genelindeki 100 mağaza arasında “En iyi” seçildi. “Kaliteli ürün, kaliteli hizmet” anlayışından ödün vermeyen KİP, yaklaşan yeni yıl öncesinde “Hediyeleşmek güzeldir” diyerek müşterilerine inanılmaz imkanlar sundu. Yılbaşı paketi ve özel indirim kampanyaları sunan KİP’e uğramadan hediyede karar vermeyin.

Haber Merkezi / DENİZLİHABER / 30 Aralık 2018 Pazar, 09:05

Türkiye’nin en büyük markalarından biri olan KİP, geçtiğimiz mayıs ayında Ulus Caddesi’ndeki mağazasını hizmete açtı. Denizli KİP, kalitesi ve hizmet anlayışı ile kısa sürede farkını ortaya koydu. Türkiye genelindeki 100 arasında yapılan değerlendirmede “Türkiye’nin en iyi KİP mağazası” seçilen Denizli KİP, seçkin müşterilerine özel hizmetler sunmaya devam ediyor.

MAĞAZANIN ÖNE ÇIKANLARI
Denizli KİP Mağazası, kısa sürede kendini özel hissetmek isteyenlerin uğrak yeri haline geldi. İçeri adım atar atmaz kendinizi özel hissedeceğiniz bir mekan haline gelen KİP Mağazası, kendine özel otoparkı ile büyük kolaylık sağlıyor. Mağazada görevli alanlarında uzman ekiplerin yardımıyla giyinmeyi sanata dönüştüren Denizli KİP, bir özelliği ile de diğer mağazalardan birkaç adım öne çıkıyor.

DUŞ İMKANI OLAN MAĞAZA
KİP Mağazası’nın ilginç detaylarından biri de müşterilerine duş imkanı sunması. Bu özellik, damat adayları için bulunmaz bir nimet. Düğün töreni öncesi Denizli KİP Mağazası’na gelen çiçeği burnunda damat, en özel gününe burada hazırlanabiliyor, duşunu alıp, gömleğinden papyonuna, takımından ayakkabısına giyimini tamamlayıp, en özel törenine gidebiliyor.

HEDİYELEŞMEK GÜZELDİR
KİP’in ülke genelindeki sloganlarından biri de “Hediyeleşmek güzeldir.” Küçük bir jest hatırladığınızı ve önem verdiğinizi gösterir. Denizli KİP Mağazası da özel ürünler ile sevdiğinize kendisini özel hissettirecek imkanları sunuyor.

YILBAŞI PAKETİNİ KAÇIRMAYIN
Geçtiğimiz Mayıs ayından bu yana Ulus Caddesi üzerinde hizmet veren Kip, yeni yıl öncesinde hazırladığı “Yeni yıl paketi” ile müşterilerine inanılmaz fırsatlar sunuyor. 129 liradan başlayan fiyatlarla “gömlek-kıravat”, “triko-triko yelek” konseptli hediye paketleri sunan KİP Mağazası, özellikle son dönemlerin modası triko yeleklerde hayli iddialı.

750 TL’LİK AL, 500 TL ÖDE
KİP Mağazası’nın yeni yıl öncesi müşterilerine sunduğunu önemli imkanlardan biri de ikinci üründe yüzde 50 indirim imkanı. Bu kampanya ile 750 liralık ürün alan KİP müşterisi, 500 lira ödeme yaparak mağazadan ayrılabiliyor.

HER ZEVKE VE BEDENE UYGUN
Denizli KİP Mağazası, kaliteli ürünleri ile her zevke ve bedene hitap ediyor. Birçok mağazada olmayan “Büyük beden reyonu” da Denizli KİP’i rakiplerinden bir adım öne çıkarıyor. Eğer büyük beden giyiniyorsanız, normal reyonlarda başınız dönerek size uyacak kıyafet aramayın. KİP’te hem zevkinize, hem de bedeninize uyan şık kıyafetler bulabilirsiniz.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı