REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

29 Mart 2017 Çarşamba

Arşivin tozlu raflarından çıkıp bugünlere ulaşan fotoğraflarla karşınızdayız yine. Bu hafta da birbirinden özel isimler konuğumuz. Uçurtma tutkunu işadamından, yeşil sahaların aranan ismine, acar gazetecilerden iş dünyasına yön veren işadamlarına kadar birbirinden önemli isimler ile karşınızdayız yine.


BAYRAKTAR’IN UÇURTMA TUTKUSU
Denizli’nin önemli simalarından biridir Mehmet Ali Bayraktar. Yoğun tempodaki çalışmalarından kısa süreliğine de olsa sıyrılmak, stres atmak için kaçamaklar yapar. Nafiz Öz’ün Pınarkent’te yaptığı Uydukent’te gerçekleştirilen uçurma şenliği de Bayraktar’ı iş ortamından uzaklaştıran etkinliklerden biri oldu. Uçurtma tutkusuna tanık olduğumuz Mehmet Ali Bayraktar çocuklar gibi şendi.


YEŞİL SAHALARIN USTA KRAMPONUYDU
Önder Varol’u Denizli gazeteci kimliği ile tanır. Ama onun çok kişinin bilmediği bir özelliği de futbola olan tutkusu. Bir dönem yeşil sahaların aranan ismi olan Önder Varol, bir turnuva sonrası başarısının taçlandırıldığı plaketi dönemin valisi Yusuf Ziya Göksu’dan alırken.


DENİZLİ’NİN KARE ASI
Bu karede yer alanlar, bir dönem Denizli’nin en önemli isimlerindendi. Tüccar Mesut Aygören, Vali Sami Sönmez, Av. Behçet Çomakoğlu ve Belediye Başkanı rahmetli Ahmet Acar, Tusan Otel’de katıldıkları etkinlikte bir aradalar.


ALTIN ONDAN SORULURDU
Denizli’nin en eski sarraflarından biriydi Ferudun Özer. Altın ondan sorulur, piyasaya etkisi büyük olurdu. Sarraf Ferudun Özer ve Eşi Nursel Özer katıldıkları davette dans ediyor, gönüllerince eğleniyor.


DENİZLİ’NİN USTA GAZETECİLERİ
Gazeteci Tevfik Tortamış ve Muharrem Aydın yine haber takibindeler. Birlikte takip ettikleri eğitim ile ilgili organizasyonda objektifimize yakalanan Muharrem Aydın elindeki dergiyi incelemeye devam ederken, Tortamış da poz verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı