REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

5 Temmuz 2017 Çarşamba

Arşivlerde gizlenen Denizli hikayeleriyle yeniden sizlerleyiz. Bu hafta da yine birbirinden özel kareleri, anılarıyla birlikte sunuyoruz.


LİSENİN TEMELİ BU TOPLANTIDA ATILDI
1973 yılında Denizli’nin önde gelenleri Valilikte buluştu. Buldan’a yapılacak olan Akın Lisesi’nin protokolünün imzalandığı toplantıda İl Özel İdaresi, Milli Eğitim Müdürlüğü yetkilileri ile hayırsever ve gazeteciler de yer aldı. Vali Münir Güney’in başkanlığında imzalanan protokol törenine Rıdvan İnceoğlu, Şahin Özçelik, Kemal Tartılacı, Mustafa Eşmen, Muharrem Aydın katıldı.

 


YEMEKTE ÖZEL BULUŞMA
Cemil Ünal, Şekibe Himmetli, Hasan Himmetli, Erdal Gür, Metin Saydal ve Mehmet Ünal yemekte bir araya geldiler. 2000 yılında gerçekleştirilen bu buluşma, ardından hoş hatıralar bıraktı.


BARUT ÇİFTİ ÇAMLIK’TA STRES ATIYOR
Rahmetli Fehmi Barut, eşiyle birlikte Çamlık Mesireliği’nde düzenlenen organizasyonda piknik keyfi yaşadı. Yoğun iş temposundan kısa süreliğine de olsa uzaklaşan Barut çifti, güzel vakit geçirdi.


RESEPSİYONUN EN DİKKAT ÇEKEN KARESİ
Avukat Selahattin Çandır, Mimar Gökhan Toker, Mimar Köksal Toker, turizmci Mehmet Kayalıoğlu ve eşleri 1980 yılında gerçekleştirilen 29 Ekim resepsiyonunda bir araya geldiler, bayram coşkusunu birlikte yaşadılar.

KAPADOKYA HATIRASI
Müzisyen kimliği ile de yakından tanınan yönetici Cengiz Alptekin, eşiyle birlikte Kapadokya kaçamağı yaptı. Hem aşk tazeleyen, hem de yoğun iş temposundan uzaklaşan Alptekin Çifti, objektifimize Kapadokya’da yakalandı.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı