REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

4 Ekim 2017 Çarşamba

Dünden bugüne yolculuğumuzda yine özel insanların, çok özel anlarını sizlere aktarmayı sürdürüyoruz. Bu hafta da arşivlerden çıkan fotoğraflar ve hikayeleriyle karşınızdayız.

AYNI MASAYI RENKLENDİRDİLER
Denizli’nin önemli tüccarlarından Hikmet Kızılhisar, İşadamı Ahmet Nuri Erikoğlu, İşadamı Şevket Karakurt, çerez denince akla gelen tek isim Sadık Çaputçu aynı masayı renklendiren isimlerden. Hikmet Kızılhisar’a uzun ömür, Erikoğlu, Karakurt ve Çaputçu’ya rahmet dileriz.

YEŞİL SAHALARIN YENİLMEZ TAKIMI
Denizli basın çalışanları ile Emniyet Müdürlüğü arasında oynanan dostluk maçı öncesi, Basınspor objektiflere poz veriyor. Karşılaşmanın sonucunu söylemeyelim ama kimler oynadı bir göz atalım. Ayaktakiler Ahmet Deda, Altay Varol, Mustafa Paksoy, Sebahattin Alp, Oğuz Altıntaş, Zühtü Selçuk, Halil Soygent. Ön sırada olanlar ise Serhat Delikara, Mehmet Barunduk, Hacı Selamoğlu, Yavuz Gökçimen, Serkan Urgancı, Rıfat Güneş ve Osman Nuri Boyacı.


GAZETECİLERE BELGE
Denizli Rotary Kulübü’nün düzenlediği organizasyonun ardından, basın mensuplarına belge verildi. Dönemin Valilik Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ahmet Tanrıkulu, Belediye Basın Halkla İlişkiler eski Müdürü Halim Yazıcı, DHA Denizli Büro Şefi Osman Nuri Boyacı, DEHA TV eski Yönetim Kurulu Başkanı Cengiz Akhisar ve Denizli Rotary Kulübü eski Başkanı İbrahim Demireren objektiflere böyle poz verdiler.

MORALI ÇİFTİ’NİN DANSI
Diş Hekimi Ahmet Moralı ile zarif eşi Aysun Moralı, katıldıkları bir organizasyonda dans ederken objektiflere gülümsediler.

CEZAYI VALİ KESTİ
M. Emin Dündar, 2 Ağustos 1979’da Denizli Valisi olarak görevlendirildi ve 4 ay gibi kısa süre hizmet verdi. 7 Aralık 1979’de Denizli’den ayrılan Vali Dündar, kontrol yapan trafik ekiplerini ziyaret etmiş, kural ihlali yapan bir sürücüye de cezayı kendi elleriyle kesmişti.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı