REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

19 Eylül 2018 Çarşamba


Dünden bugüne Geçmiş Zaman Olur Ki! diyerek çıktığımız tarih yolculuğuna devam ediyoruz. Yine birbirinden özel kareler ile karşınızdayız.


GÖKGÖZ ÇİFTİ DAVETTE
Uzun yıllar Denizli 2. Noteri olarak hizmet veren rahmetli İhsan Gökgöz, eşi Sıdıka Gökgöz ile davetteler. Gökgöz Çifti, dostlarıyla bir araya geldikleri gecede gönlünce eğlendi.


DEPSTAŞ GENEL KURUL YAPIYOR
Denizli’de bir döneme damgasını vuran çok ortaklı kuruluşlardan biriydi DEMSTAŞ. Plastik üzerine çalışmalar yapan firma başarılı bir sürecin ardından kapandı ve Erikoğlu Emaye’ye geçti. Firmanın genel kurul toplantısı yapılıyor. Toplantıda DSO Başkanı Müjdat Keçeci, işadamı Hüseyin Erikoğlu, Nuri Erikoğlu, Vedat Erikoğlu, faaliyetleri kontrol ediyorlar.


GAZETEDE DİKKATİNİ ÇEKEN NE?
Avukat Bilsen Kurt Özen, babası Ahmet Kurt ve annesi ile birlikte davetteler. Ancak, gazetede avukat hanımın dikkatini çeken bir haber var ki, ayaküstü de olsa gazeteden kendini alamıyor. Anne ve babası da kızları Bilsen Kurt Özen’in gazeteyi okumasını bekliyor.


KİREÇÇİ ÇİFTİ’NDEN MUTLULUK POZU
Mete Kireççi ve eşi Gerda Kireççi mutluluk pozu veriyor. Gerda Kireççi Denizli Basma Boya’da desen bölümü sorumlusu olarak çalıştı, eşi mete Kireççi de aynı fabrikada yöneticilik yaptı.


EŞİ VE KIZI KANATLARI ALTINDA
İnşaat Yüksek Mühendisi Orhan Bozkurt, eşi Yıldız Bozkurt ve kızları Melike Bozkurt’u kanatları altına almış. Bozkurt Ailesi, Pamukkale Tusan Motel’den çıkarken objektiflere böyle yakalandılar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı