REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUK Kİ! NEVZAT ÖZEL’İN ARDINDAN

16 Aralık 2020 Çarşamba

Son dönemlerde iş dünyası birbiri ardına çok önemli kayıplar verdi. Önce koronavirüse yakalanan, tedavisinin tamamlanmasının ardından taburcu olan Nesa Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Nevzat Özel, 21 Kasım Cumartesi günü evinde kalp krizi geçirdi ve aramızdan ayrıldı.

Denizli çoğu koronavirüs kaynaklı birçok önemli ismini toprağa verdi. Bunlardan biri de sanayinin önderlerinden Nevzat Özel. Tekstil alanında yaptığı çalışmalarla dikkat çekmesinin yanı sıra toplumsal olayların da hep içinde yer alırdı Nevzat Özel.

Denizli’nin hayrına yapılacak her türlü işin mutlaka içinde olan Nevzat Özel, karakterli bir sanayiciydi. Herkesin sevgisini ve sempatisini kazanan Nevzat Özel, sanayiciler arasında lider ve önder olmasının yanı sıra bir ağabey olarak görülür, hürmet görürdü.

Kendisine bir kez daha Allah’tan rahmet, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diliyoruz.


SANATÇIYA EŞLİK ETTİ
DESİAD’ın gerçekleştirdiği bir geceye eşiyle birlikte katılan Nevzat Özel, sanatçının seslendirdiği eserlere eşlik etti, keyifli bir akşam geçirdi.


SOHBET KOYU
Nevzat Özel, Kültür Sitesi’nde katıldığı bir düğünde mermerci Ahmet Serter ile koyu bir sohbette.


KONSER SONRASI POZ
Nevzat Özel, kültürel ve sanatsal etkinlikleri de kaçırmazdı. Nihat Zeybekci Kongre ve Kültür Merkezi’nde Denizli Büyükşehir Belediyesi’nin düzenlediği sazz&cazz Grubu’nun konserini dinleyen Özel, konser sonrası bu pozu verdi.

 

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı