REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

8 Haziran 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-07-06-2016-H

Renkli ve siyah-beyaz fotoğraf kareleriyle anıları tazeleyelim istedik. Bakın kimler var bu fotoğraflarda…

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-07-06-2016-18
BARO BAŞKANI, VALİ, BELEDİYE BAŞKANI BİR ARADA
12 Eylül darbesinden kısa bir süre sonra çekildi bu fotoğraf. Denizli Barosu’nun o dönemdeki başkanı Av. Behçet Çomakoğlu ve Hikmet Çomakoğlu, Denizli eski Valisi Abdullah Asım İğneciler ve darbe sonrasının Belediye Başkanı olarak atanan Defterdar Nihat Yalaz bir arada görülüyor.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-07-06-2016-1
LEZZET USTASIYDI
Kentin en eski lokantalarından Mavi Köşe Lokantası’nın sahibi Nevzat Budak (solda), hemen karşısında sünnetçi Yaşar İnan var. İkili müteahhit Yıldırım Becer’in (sağda) yeğeninin sünnet töreninde bir araya gelince bize de o anı ölümsüzleştirmek düştü.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-07-06-2016-15
EREN BEY BU FOTOĞRAF ARŞİVİNİZDE VAR MI?
Denizli’nin İzmir’den transfer ettiği gazetecilerdendir Eren Güneş. Uzun yıllar Yeni Asır’da çalıştı, Denizli Büro Şefliği yaptı. Bir dönem Emsan’ın Basın ve Halkla İlişkiler Bölümü’nün yönetimini de üstlenen Eren Bey, yine mesleğine döndü ve DEHA 20 gazetesinin imtiyaz sahibi. Eşi Fatma Hanım ile bir davette bu fotoğrafı arşivimize koymuştuk.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-07-06-2016-122
HÜSNÜ ÇİFTÇİ’Yİ İKNA EDEMEDİLER
Ünlü bir ilaç firmasının gecesindeyiz. Sahnedeki sanatçının gözüne herkes eğlenirken, sessiz ve sakin bir şekilde oturan Dr. Hüsnü Çiftçi çarpıyor. Piste çıkarmak için epey dil döktü olmadı. Salonda bulunanlardan da yardım istedi ama nafile. Bu kadar zorlamaya rağmen rahmetli Hüsnü Bey’i oynatamadılar.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-07-06-2016-82
BANKA GİTTİ FOTOĞRAF KALDI
Bir dönemin büyük finans kuruluşlarındandı Pamukbank. Bu fotoğrafı da o bankanın Denizli Şubesi açılışında çekmiştik. Şube Müdürü Mustafa Sarıoğlu ve arkadaşlarının bir arada görüldüğü bu fotoğraf bir anı olarak kaldı. Çünkü Pamukbank altın döneminin ardından kapısına kilit vurulanlardan oldu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı