REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

15 Haziran 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-15-06-2016-h

Bu hafta da siyah-beyaz ve renkli fotoğraf kareleriyle yıllar öncesine uzanıyoruz. Bu fotoğraflara bakarken, aramızdan ayrılan ve Denizli’ye emekleri geçen dostları da saygı ve özlemle anıyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-15-06-2016-24
ZOR ŞARTLARDA MUAYENE
Denizli Rotary Kulübü Toplum Hizmetleri Projesi kapsamında Serinhisar’ın Kocapınar Mahallesi’nde bir çalışma gerçekleştirdi. Bu arada gönüllü hekimler de Kocapınar’a giderek ücretsiz muayene hizmeti verdi. O çalışmaya katılan kulak burun boğaz mütehassısı Dr. Yaman Karaoğlan muayene yaparken, merhum işadamı Osman Nuri Sözkesen de (solda) kendisini dikkatle izliyor.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-15-06-2016-3
DEFİLE SONRASI
Şimdi yerinde yeller esen Vali Vefki Ertür Kız Meslek Lisesi’nin öğrencilerinden bir grup, eğitim-öğretim yılı biterken emeklerini bir defileyle sundu. Defile sonrası da anı olarak sakladıkları bu toplu fotoğrafın pozunu verdiler.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-15-06-2016-8

AVUKATLAR SOHBETTE
Denizli Barosu avukatları (soldan sağa) Ahmet Usul, Mehmet Ali Doğan, Burak Obay, baro görevlisi Durubey Yelpaze, Mehmet Altıntaş, Haluk Değirmenci ve Ahmet Atıcı, bir davette bir araya gelmiş sohbet ederken görünce, geçmiş zamanda kalan bu fotoğrafı çekmekte bize düştü.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-15-06-2016-19
BAKIM GÖREVİ GÖKHAN BEY’E DÜŞTÜ
Denizli Belediyesi eski Fen İşleri Müdürü Gökhan Türköz, eşi Ümran Hanım ile birlikte katıldığı bir davette bebekleri uyuyunca bakım görevini üstlendi. Bebeği kucağına alan Gökhan Bey, onu daha sessiz bir ortama taşırken objektifimize yakalanmaktan kurtulamadı.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-15-06-2016-44

MİKROFON AHMET BEY’DE
Denizli sanayisinin temel taşı şirketlerin kurucularından işadamı Ahmet Nuri Erikoğlu (solda), Trafik Haftası ile ilgili bir etkinlikte Denizli Sanayi Odası eski Genel Sekreteri Can Başer, trafik polisi Gökhan Güntaş ile birlikte görülüyor. Konuklara seslenen Erikoğlu, birçok devlet adamının ziyaretinde eskort görevi yapan ekipte yer alan Gökhan Güntaş’a plaket verdi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı