REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

7 Eylül 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-07-09-2015-h

Siyaset, sağlık, işadamı, bürokrat ve yönetici olarak Denizli’ye hizmet verenlerle yıllar öncesine giderek, anıları tazeliyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-07-09-2015-25-1

ECZACI DOSTLAR
Fotoğraf karesi eski… Ama fotoğrafta yer alanların dostlukları daha da eski. Bir gecede karşılaştığımız Ulviye Şenel, Eczacı Işık Şenel, Eczacı Alnur Kalemci ve eşi (merhum) Tülay Hanıma bu anı ölümsüzleştirmek istediğimizi ilettik, onlar da kırmadı.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-07-09-2015-8
TIKIROĞLU ÇİFTİ
Fotoğraf karesinde eşi Binnur Hanım ile birlikte gördüğünüz Ziya Tıkıroğlu, kente mimar, Ticaret Odası Başkanı, Denizli Belediye Başkanı ve siyasetçi olarak emek verenlerden. Şimdilerde ise Denizlihaber.com’da yazılarıyla deneyimlerini paylaşıyor.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-07-09-2015-18
AİLE ÇALIŞIYOR
Fotoğrafın çekildiği yer DEPSTAŞ… Ahmet Nuri Erikoğlu, oğulları Hüseyin ve Vedat Erikoğlu ile damadı Müjdat Keçeci’yle bir araya gelmiş paylaşımda bulunuyor. Masanın etrafındakiler ise patronu can kulağıyla dinlemekte.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-07-09-2015-9

VALİ BEY TEFTİŞTE, HACIMÜFTÜOĞLU ŞİMDİ MGK GENEL SEKRETERİ 
Vali Recep Yazıcıoğlu, Denizli’de çok kısa süre görev yapmasına karşın çok sevildi. Göreve başladığı ilk günden itibaren bazen yalnız, bazen ekibiyle adım adım Denizli’yi turladı. İşte bir akşam vakti Acıpayam’da… Kendisini karşılayanlar dönemin Acıpayam Kaymakamı Mehmet Ali Özyiğit (en solda), o dönemin Belediye Başkanı Sefer Demir (soldan ikinci) ve halen Milli Güvenlik Kurulu Genel Sekreterliği görevinde bulunan o yıllardaki Serinhisar Kaymakamı Seyfullah Hacımüftüooğlu (ortada)…

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-07-09-2015-5YORULDUK OTURALIM
Diş Hekimi Cemil Özdöl (solda) ve bir dönem CHP Milletvekili olarak parlamentoda Denizli’yi temsil eden Prof. Dr. Mehmet Neşşar, katıldıkları bir etkinlikte ayakta durmaktan yorulunca, gözlerine kestirdikleri pencere önüne böyle kuruldular.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı