REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

28 Eylül 2016 Çarşamba

Denizli markası yaratanlar, siyasetçiler, iş dünyasının temsilcileri ve farklı meslek gruplarından dostları yansıtan fotoğraflarla geçmiş zaman olur ki demeyi sürdürüyoruz.

gecmis-zaman-338
DENİZLİ MARKASIYDI
Adşivi karıştırırken bu fotoğraf elimize geçtiğinde “hey gidi günler hey” demeden edemedik. Denizli’nin bir zamanlar Mantar Restaurant’ı vardı. Nazmi Şenel; uğraşmış, didinmiş, mantarı binbir çeşidini hazırlayıp mönü olarak sunmuştu. İl dışından gelenler mutlaka buraya götürülür, gelenler de “Mantar Restaurant varmış, nerede?” diye sorardı. İşte o günlerden kalan güzel bir anı. Bu fotoğrafı yayınlarken, Denizli markası yaratmayı başaran Nazmi Şenel’i de rahmetle anıyoruz.

gecmis-zaman-71EŞEK ŞAKASI
İstiklal Mahallesi’nin gençleri şakasız yapamaz. İşte böyle bir an ve tam da “eşek şakası” denilen türden. Süer Moralı, yıkılıp park alanına dahil edilen İncilipınar’daki Palmiye Restaurant’ta yapılan düğün töreniyle evleniyor. Az sonra arkadaşlarının yapacağı şakadan habersiz mutlu günün keyfini çıkaran Moralı, birden salonu giren ve pistin ortasına kadar getirilen eşeği görünce, neredeyse küçük dilini yutacaktı. Arkadaşları, balonla süsledikleri eşekle gelmiş, “gelin hanımı bununla götüreceksin” diye tutturmuşlardı. Neyse damadın korktuğu olmadı ve işin şaka olduğu daha sonra anlaşıldı.

gecmis-zaman-290
TRİO’DAN BİR EKSİK VAR
Fotoğraf karesinde (solda) Dr. Murat Alten, Eczacı Tevfik Sağlam (ortada) ve işadamı Önder Saraçoğlu’nu (sağda) bir arada görünce, anı kaçırmayalım istedik. Tevfik Bey, hararetle bir şeyler anlatıyor olsa da isteğimizi kırmadılar. Bu trio’dan eksilen Murat Alten’i bu vesileyle rahmetle anıyoruz.

 

gecmis-zaman-131
EĞLENCE DORUKTA
Erol Yaman (sol başta oduran)… Denizlispor’a uzun yıllar kaleci olarak hizmet verdi. Masada İsmail Basmacı ve Nevzat Şarkaya da var. Aynı ortamı paylaştıkları arkadaşlarıyla eğlenip, keyifli bir akşam geçirmenin mutluluğunu yaşadılar.

gecmis-zaman-1
SİYASETÇİLER AÇIK OTURUMDA
DEHA TV’nin bir canlı yayınından fotoğraf karesi. Engin Ünal, Mustafa Kaya ve Bülent Öztürk, sorularıyla siyasetçileri terletmişti o akşam. Açık oturuma katılanlar (soldan sağa): ANAP’tan Osman Sünney, MHP’den Ali Keskin, RP’den Ramazan Yenidede, CHP’den Kazım Arslan, DSP’dan Halil Derici ve DYP’den Aslan Özsoy.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı