REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

12 Mayıs 2017 Cuma

Arşivlerin tozlu rafları arasındaki yolculuğumuzda bu hafta yine karşımıza birbirinden özel kareler çıktı. Bizim için de anlamı büyük olan bu fotoğraflarla öykülerini sizlerle paylaşıyoruz.

BİR ZAMANLAR ÇOCUKTULAR
Denizli iş dünyasının duayen ismi Esat Sivri’nin küçük kardeşi Hakan Sivri’nin çocukları Ülgen ve Nağme Sivri bir zamanlar çok küçüktüler. Ülgen ve Nağme şimdi büyüdü, çoluk çocuğa karıştılar. Ülgen iş dünyasında atıldı. Nağme ise ABD’yi tercih etti.


ÖZAY GÖNLÜM’ÜN HEYKELİ AÇILIYOR
Denizli’nin Türk müziğine hediyesi olan rahmetli Özay Gönlüm’ün Çatalçeşme Oda Tiyatrosu önündeki heykelinin açılış töreni. Protokolde yer alan isimler ise Bakan Mehmet Kocabatmaz, DSP Denizli Milletvekili Hasan Erçelebi, Başsavcı İsa Fırat Küpeli, İlker İlhan Ural, MHP Denizli Milletvekili Ali Keskin, arka sırada ise eski Başkanlardan Ziya Tıkıroğlu, Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz.


DENİZLİ ROTARY GENİŞ BİR AİLE
Denizli Rotary Kulübü’nün Tusan Motel’de gerçekleştirdiği yemekli toplantı, geniş bir katılıma sahne oldu. Sosyal sorumluluk projelerinde adındın sıklıkla söz ettiren Denizli Rotary Kulübü üyeleri, bu organizasyonda geniş bir aile olduklarını bir kez daha ortaya koydu.


AÇILIŞTA SOHBET KAÇAMAĞI
Denizli’nin ünlü simaları Süleyman Boz, rahmetli Gökhan Uysal, Turhan Ülkü, Av. Atilla Sezener ve Zihni Gün, katıldıkları bir açılış töreninde kaçamak yapıp, sıcak bir sohbet ortamı oluşturmuşlar. Avukat ve yazar Atilla Sezener, her zaman olduğu gibi, keyifli sohbeti ve fıkraları ile grubun keyfine keyif katıyor.


ETRAFLARINA IŞIK SAÇIYORLAR
Pervin-Mustafa Aygül Çifti, katıldıkları bir etkinlikte gülen yüzleri ile etraflarına ışık saçıyor. Tüccar Mustafa Aygül ile işe Pervin Hanım, objektifimize kısa süreli poz verdikten sonra, masadaki dostlarıyla sohbetlerine devam ettiler.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı