REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

30 Kasım 2016 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-30-11-2016-h

Yaşamdan ve kentin 40 yıl öncesinden kesitler aktaran fotoğraf kareleriyle geçmiş zaman olur ki demeye devam ediyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-30-11-2016-13
AHMET BEY EĞLENİYOR
Denizli’nin tanınmış işadamlarından Ahmet İnceoğlu, bulunduğu ortamlara renk katan, çevresine neşe saçan birisi olarak bilinir. Zaten fotoğraf da bunu doğruluyor. Eşi Nazan Hanım ile katıldığı bir davette böyle eğlendi Ahmet Bey…

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-30-11-2016-9
BU FOTOĞRAF ANILARDA KALDI
Arşivi karıştırıyorduk, yıllar öncesine ait bu fotoğrafı bulduk. Eski Bayındırlık İl Müdürü Mehmet Acar ve bir yıl önce vefat eden eşi Ayfer Hanım ile katıldığı bir etkinlikte görülüyor.

 

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-30-11-2016-14
YILLAR NE DE ÇABUK GEÇMİŞ
Bu fotoğrafa baktık, kendi kendimize “yıllar ne de çabuk geçmiş” demeden edemedik. Biliyoruz ki bu fotoğrafı gören Avukat Selahattin Çandır, eşi eski Kültür ve Turizm Müdürü Özden Çandır, Gökhan Toker ve Mimar Köksal Toker de aynı sözleri tekrarlayıp hayıflanacaklardır.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-30-11-2016-6
ESKİ DOSTU UNUTMADIK
Pamukkale travertenlerinin hemen kıyısındaki konumuyla farklı bir atmosfere sahip olan Tusan Motel’i bilenler, buraya hayat veren Hazım ve Şinasi Hurda kardeşleri de hemen anımsayacaktır. Fotoğraf karesinde oğlu Çağdaş’la özlem giderirken gördüğünüz Hazım Hurda, kısa bir süre önce vefat etti. Bu kareyi sizlerle paylaşırken, eski dosta da “nurlar içinde uyu iyi insan” diyoruz.

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-30-11-2016-32
1970’Lİ YILLARDA DENİZLİ
1970’li yıllar. Dönemin Denizli Belediye Başkanı Hasan Gönüllü’nün “kenti ameliyat masasına yatırdık” dediği dönemden. Fotoğraf karesinde gördüğünüz yer ise o yıllarda açılan Cumhuriyet Caddesi…

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı