REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

11 Ocak 2017 Çarşamba

Denizli’de dünden bugüne uzanan yaşam hikayelerini paylaşmayı sürdürüyoruz. Bu hafta da sizleri birbirinden özel kareler ve hikayeler ile buluşturuyoruz. İşte size keyifle okuyacağınız kısa bir zamanda yolculuk hikayeleri…


HONAZ İLÇE OLDU, BAKAN OMUZLARA ALINDI
Denizli’nin en yakın ilçesi olan Honaz, 1987 yılına kadar kasabaydı. Honazlıların yoğun çabası, uzun süren mücadele 19 Haziran 1987’de Honaz’a ilçe statüsü getirdi. Honaz’ın ilçe olduğu müjdesini de kasabayı ziyarete gelen Tarım Orman ve Köyişleri Bakanı Hüsnü Doğan verdi. Bakan Doğan, müjdenin ardından kendisini bir anda sevinç dalgasının arasında buldu, omuzlara alındı, uzun süre Honaz’ın ilçe oluşunu, Honazlılar ile birlikte kutladı.


BU SİYASETÇİYİ TANIDINIZ MI?
Son dönemlerde Türkiye siyasetinin en etkili isimlerinden biri de şüphesiz İçişleri Bakanı Süleyman Soylu. Soylu 5 Eylül 2012 tarihinde AK Parti saflarına katılmadan önce Demokrat Parti Genel Başkanlığı yaptı. Uzun yıllardır siyasette yer alan Soylu, Demokrat Parti Genel Başkanlığı döneminde Denizli’yi ziyaret etti. Colossae Termal Otel’de düzenlenen parti toplantısında yakın çevresinden biri Soylu’nun başına kasketi geçirince, ortaya bu ilginç görüntü çıktı.


BELEDİYE MECLİSİ TOPLANTIDA
Ali Marım’ın Belediye Başkanlığı döneminde Denizli Belediye Meclisi toplantıda. O dönem Denizli’ye önemli hizmetler veren meclis üyelerinin büyük çoğunluğu bu karede yer alıyor. CHP, DYP ve ANAP’lı meclis üyeleri gündemdeki konuları değerlendiriyor, kararlar alıyor. Kimler yok ki karede. Yüksek İnşaat Mühendisi Hilmi Yağcıoğlu, Levent Bozbay, Ahmet Efe, Sumru Sağlamoğlu, Mustafa Yardım ve Oğuz Dalaman ilk aklımıza gelenlerden.


DENİZLİ BELEDİYESİ’NDE PARA ONDAN SORULURDU
Mustafa Aydın, Denizli Belediyesi’nde uzun yıllar Hesap İşleri Müdürlüğü yaptı. Belediyenin tüm hesapları, aldığı, verdiği her şey ondan sorulurdu. Tutumlu kişiliği ile de tanınırdı merhum Mustafa Aydın. Mesai saatleri içinde sık sık tüm birimleri dolaşır, gereksiz yanan ışıkları da “bunların parası benden çıkıyor” diyerek kapatırdı.


ALİ İHSAN KASAPOĞLU KORKUT ÖZAL’I AĞIRLIYOR
Türkiye Cumhuriyeti’nin 8. Cumhurbaşkanı Turgut Özal’ın kardeşi Korkut Özal Denizli’de. Denizli iş dünyasının önemli isimlerinden Ali İhsan Kasapoğlu, fabrikasını ziyaret eden Korkut Özal’a tesisleri gezdirdi, çalışmaları ve üretimine ilişkin bilgiler verdi. Sait Özkan da bu ziyarette yer alan isimlerdendi.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı