REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

10 Eylül 2014 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-nostalji-fotograflar-h

Bir ağaç düşünün zamana direniyor. Mevsimi geldiğinde de yeniden hayat bulmak için tohum bırakıyor toprağa… Biz de geçmiş zaman olur ki ile durduramadığımız zaman inat, yitirdiklerimizi unutmamak, yaşanan güzellikleri anımsatmak adına arşivimizden fotoğrafları paylaşıma sunuyoruz. İşte bu haftaki geçmiş zamandan kesitler…

ic-10

SADIK ÇAPUTÇU’NUN ALAMET-İ FARİKALARI
Seyran Gıda’nın kurucucusu Sadık Çaputçu, Denizli’nin en renkli simalarındandı. Sohbetleriyle bulunduğu ortama kısa sürede neşe katardı. Ve onunla bütünleşen ya da alamet-i farikası diyebileceğimiz iki özelliği vardı Sadık Bey’in; fötr şapkası ve rakısı. Bu fotoğraf karesinde Sevgi Sivri (solda) ve eşi Hatice Hanım ile birlikte olan Sadık Çaputçu’yu sevgiyle ve rahmetle anıyoruz.

ic-1

MUSA BEY, ÖMRÜNÜZ UZUN OLSUN
Bu siyah – beyaz fotoğraf 29 Ekim 1981’den. Yer o dönem Denizli’nin en lüks eğlence mekanlarından sayılan Gar Gazinosu. Masadakiler Musa Kazım Manasır, Cahit Akay, Metin Özkardeş ve Dr. Rahmi Bamyacı ile eşleri. Bu dörtlüden Cahit Akay, Metin Özkardeş ve Dr. Rahmi hakkın rahmetine kavuştu. Onları rahmetle anarken, Musa Bey’e de sağlıklı ve uzun ömürler diliyoruz.

ic-3

HUZURLARINIZDA BASINSPOR
Polis Teşkilatı’nın kuruluş yıldönümünde gerçekleştirilen aktiviteler arasında Emniyetspor – Basınspor futbol karşılaşması da vardı. 10 Nisan 2000’deki bu karşılaşmaya çıkan Basınspor’un yedeklerle birlikte kadrosu şöyleydi:
Ayaktakiler: (soldan sağa) Cengiz Akhisar, Ahmet Deda, Altay Varol, Mustafa Paksoy, Sebahattin Alp, Oğuz Altıntaş, Zühtü Selçuk, Halil Soygent.

_________________________________________________

_________________________________________________

Oturanlar: Serhat Delikara, Mehmet Barunduk, Hacı Selamoğlu, Yavuz Gökçimen, Serkan Urgancı, Rifat Güneş ve Osman Nuri Boyacı.

ic-15

DEGİAD YÖNETİMİ VE ŞENAY DÜDEK
Röportajlarıyla tanınan gazeteci Şenay Düdek, Denizli programında Denizli Genç İşadamları Derneği’ni de (DEGİAD)ziyaret etti. Dönemin DEGİAD Başkanı Güneş Özsoy ve yönetim kurulu üyeleriyle sohbetinin ardından da anılarda kalan bu fotoğraf çekildi.

ic-6

ZİYA BEY PÜR NEŞE, GAFFAR HOCA PÜR DİKKAT…
Bir etkinlikten sunduğumuz bu enstantanede, Denizli Belediyesi eski Başkanı ve Denizlihaber.com yazarı Ziya Tıkıroğlu ile eşi Binnur hanım pür neşe halleriyle dikkati çekiyor. Gazeteci ve eğitimci merhum Abdulgaffar Nemutlu ve eşi Güzin Hanım ise, “hiçbir ayrıntıyı kaçırmak istemiyoruz” dercesine pür dikkat kesilmiş, sahneye bakıyorlar.

 

Yorumlar

Önder   -  Bağlantı 10 Eylül 2014, 12:42

Çalışmalarınız Denizli için her Zaman ki gibi fevkalade. Sayın Cengiz Hocam çalışmalarınız da Başarılarınızın Devamını diliyorum.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı