REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ

14 Şubat 2018 Çarşamba

Dünden bugüne Geçmiş Zaman Olur Ki ile yaptığımız yolculuğumuz devam ediyor.


BÜYÜKELÇİ’Yİ AĞIRLERKEN
ADB Ankara Büyükelçisi Mr. Paris Denizli’de. Sanayi Odası’nın davetiyle Denizli’ye gelen ve bir dizi etkinliğe katılan Mr. Paris, odanın etkili isimlerinin markajında. İşadamı Hulusi Kulaklı, Sanayi Odası’nın Meclis Başkanlarından Süleyman İlgeri ve İşadamı İsmail Şengün, Büyükelçi Paris ile koyu bir sohbette.


BİR ZAMANLAR DEHA TV
Denizli basının okullarından biridir DEHA TV. Kurulduğu andan itibaren Denizli basının amiral gemilerinden biri olan DEHA TV’de yetişenler, basın sektörünün vazgeçilmez isimleri arasına girmeyi başarmıştı. 1995’in Eylül ayında çekilen bu fotoğrafta bazı eksikler olsa da DEHA TV’nin kadrosu bir arada. Kimler yok ki. 4 patron Bülent Öztürk, Emin Barıner, Cengiz Akhisar ve Mustafa Kaya ile birlikte. Bu karede yer alan ve halen DEHA TV’de çalışmaya başlayan tek isim ise Alex olarak bilinen Ali Eltaş.

 


İMO’DA GENEL KURUL
Denizli’nin köklü meslek örgütlerinden biridir İnşaat Mühendisleri Odası. İMO’nun genel kurulundan bir kare. Rahmetli Salih Basmacı’nın divan başkanlığını yaptığı genel kurulda mimar Arif Balkanay üyelere sesleniyor.


BAŞKAN VE MÜDÜR PİSTTE
Dönemin Belediye Başkanı Ali Aygören ve Emniyet Müdürü Halil Tataş, katıldıkları bir davette bir anda kendilerini pistte buldular. Aygören ve Tataş eşleriyle dans ederek, günün yorgunluğunu attı.


3 SİLAHŞORLER
Yüksel Kaşıkçı’nın 3 silahşorları. Alpay, Okan ve Kerem henüz çok küçükler. İşletme mezunu olan Alpay, mimar Okan ve iktisatçı Kerem şimdi iş yaşamındaki yerlerini aldılar, alanlarında başarılı işlere imza atıyorlar.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı