REKLAMI GEÇ

GEÇMİŞ ZAMAN OLUR Kİ…

24 Eylül 2014 Çarşamba

denizli-gecmis-zaman-olur-ki-nostalji-fotograflar-cengiz-akhisar-h

İnsan portleri ve yaşamdan kesitlerle Denizli’nin dününe dair bilgiler aktarmaya çalıştığımız geçmiş zaman olur ki ile bu hafta sizleri yine yıllar öncesine götürüyoruz. Bakın kimler var o karelerde…

ic-15

HIRÇIN POLİS – SAKİN VALİ…
Ankara’nın hırçın polisini anlatan Behzat Ç. dizisi ile çekimlerinin bir bölümü Denizli’de yapılan ve Recep Yazıcıoğlu’nun yaşamını anlatan Vali filminin boşrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu, Denizli Milli Eğitim Müdürü Mahmut Oğuz ile birlikte. Ünlü oyuncu, Behçet Ç. dizisinde canlandırdığı karakter ile karşılaştırıldığında hayli sakin görünüyor. Sizce de öyle değil mi?

ic-19

YAĞMUR YAĞSA DA…
Bir etkinlik, yağmur yağıyor ve hava hayli serin. Sırtına paltosunu geçiren işadamı Bekir Karakurt ve eşi kabanını giyen Fahriye Hanım, şemşiyeyi açmış “kim takar soğuğu” havasındalar. Objektifimize gülümseyerek poz veren Karakurt çiftini görenler, yanlarından “maşallah” diyerek geçti.

ic-22

VALİ BEY’İN PURO KEYFİ
1996 – 2003 yılları arasında Denizli Valiliği yapan Yusuf Ziya Göksu, bu görevde en uzun kalan bürokratlardan birisi oldu. Davet sahiplerini kırmaz, hemen her etkinliğe katılırdı. Yine böyle bir etkinlikte ve keyfi de yerinde. Bunu yaktığı puroyla da belli ediyor zaten. İşadamı Hüseyin Erikoğlu, puroyu yakmasına yardımcı olan isim. Oğuz Dalaman ve eşi Zerrin Hanım da az sonra başlayacak koyu sohbetin hazırlığında.

ic-24

AĞANOĞLU AİLESİ ANNELER GÜNÜ KUTLAMASINDA
Bir dönem Denizli Sanayi Odası Genel Sekreterliği görevinde de bulunan işadamı İbrahim Ağanoğlu ile eşi Betül Kulaklı Ağanoğlu ve çocukları Ata, Okul Yaptırma ve Yaşatma Derneği’nin Mayıs – 1999’da Çamlık’ta düzenlediği Anneler Günü etkinliğinde.

ic-25

MESUT YILMAZ-NURİ ERİKOĞLU SOHBETİ
Dönemin Başbakanı Mesut Yılmaz, 1997 yılında Denizli gezisinde, Ergür Kablo, Erbakır, İktisat Bankası başta olmak üzere Denizli ekonomisine büyük katkıları olan birçok şirketin kurucusu Ahmet Nuri Erikoğlu ile bir araya geldi. Sohbeti can kulağıyla dinleyen ise Erbakır’ın aşçısı Şerif Görcelioğlu.

Yorum Yaz

Aşağıdaki gerekli alanlara bilgilerinizi girmelisiniz. e-posta adresiniz yayınlanmayacaktır.

 karakter kaldı